Todays song =)

 

Super skön låt på riktigt asso , passar också !

Så jalla lyssna nuu !

-K

 


Hos kusinen :)

Hallå där stalkers, igår hade jag faktiskt ingen tid alls till att blogga, jacquline ringde och behövde hjälp med att fixa hennes hår och sminket så när skolan var slut drog jag hem till henne och hon visade mig vad hon skulle ha på sig och ja höll på o dö asso jag fatta inte va fan det va, hon hade köpt en jeans klänning asso sån skitful ja fattant :s Så drog med henne ner till stan och köpte kläder och skor till henne, blev en svart högmidjekjol och en svart vit randig blus och kilklackar =) Sen drog vi hem till henne och jag fixade hennes hår och hon klädde på sig och så drack vi medans och victoria hennes kompis kom också och jag sminkade henne sen följde jag och sonja (martins flickvän som är här ifrån finland) dem till bussen och senare på kvällen åkte jag och martin och hämtade dem =)

Imorse vaknade jag tvää sent, kände mig jätte seg verkligen så gick upp och martin o sonja sov fortfarande så väckte dem och gjorde frukost åt dem och sedan gick dem ut och jag och jakey gick och la oss i sängen tills nu typ, martin är iväg och beställer pizza åt oss, guuuud så gott kebab pizza med ostkaaaant ! iaf han ska även köpa med godis och en massa annat gott för vi tänkter kolla film ikväll och sånt :)
Tror vi ska dricka också haha, elr aaah jakey e sugen på det så det blir väl antagligen att vi gör det :)

Känner att jag börjar bli sån ja va förut och bara va negativ emot allt, för just nu tänker ja ba skita i allt för stör mig som inåt helvete på folket. Varför visa sitt intresse och gejer när man inte får något tillbaka?
Känns bara så himla onödigt, men ska inte svara på dig nu asso klarar it av det känns som om ja kmr få fetaste utbrottet på dig då :/

Förresten så har Anki min gmla fostermamma hört av sig till mig och hon vill att jag ska ställa upp som modell så jag och jacquline ska vara modeller åt henne på fre elr lördag , ska bli jätte kul faktiskt =) Iaf thats all !

-K


Ja elr nej ?

Funderar staarkt på att köpa en galaxy tab, va tycker ni borde jag göra det?
Haha tänkte mest så ja kan ha med mig den överallt och blogga heeeelaaa tiden haha, el vad tycker ni ?
Asso egentligen tycker jag ju att det är en onödig sak, men har helt enkelt fastnat för den verkligen, e helt kär!
Dör för den när jag ser den :O Så jalla säg vad ni tycker bebes !

-K


Mary J blige - No more drama !

Denna låten passar perfekt in i dagens läge !
E så trött på all drama !

I hear you Mary !

-K

Skrattretande!

Hejsan alla, e kass på att blogga på riktigt asso haha it pallat me bloggen ärligt talat!
Igår var jag it i skolan hade tandläkar tid mitt i dagen liksom så kunde varken åka till skiolan före elr efter :/ Fucked up på riktigt, men det gick rätt bra faktiskt har ett hål som ja måste laga hihu (a)
Resten av dagen gjorde jag itne så himla mycket va ba på caféet och gjorde narr av personalen typ hahaha pysko som ja e!

Jaja imorse hade jag sovmorgon började inte förens 11:45 gött som faaan ! Så fixade mig o drog ner till bussen och då va dt en äldre dam där som satt och gav mig en massa komplimanger på hur vacker jag är haha och började fucka mitt huvud haha :s När jag gick av bussen på torget så va det ngn med stukad fot på kryckor som halka på isen och jag dog av garv visst e jag elak haha asso det såg ba så roligt ut men självklart hjälpte jag henne, så ond e jag inte faktiskt ! Drog till skolan och fixade mina val inför 3an sen snackade jag med hedda och müller om praktiken i gbg ! Underbaart asso it långt kvaaaaar längtaaar söönder ! Efteråt drog jag och sabrine o hennes syster och käkade på wayne's efteråt åkte ja hemmåt och har suttit vid datorn enda sen ja kom hem o snackat me massa möjligt folk.

Kollade runt på face och såg att min bebe Jenina hade skrivit en sak på sin face, hon skrev att hon märkt att dt inte lönar sig att vara snäll mot sina vänner elr att dt e någon idé att visa att man bryr sig om dem och vill deras bästa för man får veeeerkligen ingenting tillbaka och jag håller veeerkligen med henne, helt plötsligt ska man sköta sitt eget liv och inte bry sig och att det inte e ens problem och lalala..
Okey visst, sure why not, as u like it..
Asso allt ska ba va så dramaaaatiskt hela tiden asso snälla, tjejer verkar vilja att deras förhållande till allt ska vara dramatiskt , Jag ärligt talat har tröttnat på den där draman asso , ive had enough drama in my life asso kmr snart börja sjunga mary j blige- no more drama ! Har kommit till den punkten nu..

Better know your friends
Or else you will get burned
Gotta count on me
Cuz I can guarantee that I'll be fine


-K



Irriterande !


Hejsan alla !

Igår bloggade ju inte jag pga av att jag somnade vid halv 6 på eftermiddagen och sov tills 6 dagen därpå !
Va sjukt trött på riktigt, Jacquline och jag dygnade ju och grejer, haha ! Var i tid till skolan iaf :) Efteråt drog jag, sabrine, jacquline och hajar sabrines syster och filka på wayne's en snabbis sen åkte jag hem och la mig, min dator var även klar, hade ju lämnat in den på lagning om ni kmr ihåg men det hjälpte ju inte, fortfarande samma problem :/ Fan va alla hade messat igår o ringt o grejer när jag sov förresten, såg det när jag vaknade till vid 4 :)

Imorse va jag lika trött ändå men kom i tid till skolan och vet ni vad'? VI HADE INGEN LEKTION PÅ MORGONEN !
Fan så sur jag blev asso gaaaah ! Dem e så himla dåliga på att informera om sånt så dt e inte sant.
Iaf så satt o väntade o pratade med rickard tills kl blev 09:40 sen satt ja i datasalen o it gjorde ett skit iom att jag inte fatta vad vi skulle göra :s slutade efteråt och tog 11:15 bussen till caféet och fixade lite lunch sen var jag med samuel lite och julle, han e så jävla go den där ungen asso !
Syrran skjutsade hem mig vid 16 och enda sen dess har jag legat här i sängen och inte gjort ett enda skit :s

Jag och Maggie började bråka asso hon e ju fan störd i huvudet på riktigt förstår mig inte på henne ! Ena stunden ska hon bråka med mig och en massa sen helt plötsligt ska hon låna min dator? Va fan tror hon ?
så säger: hon men sluta logga in nu så jag kan sitta där
jag:  ehmn nee dt e min dator?
hon: sluta du gör mig riktigt arg nu
Jag: so what, fortfarande min dator
hon: nej det är mamma som har köpt den
Jag: till mig jaaaaaa, vilket betyder att det är min dator
Hon: Det är inte du som har betalat den, sen sa mamma att det var okej att ja satt vid den !
Jag: det är fortfarande min dator, jaaaaag fick den och jag bestämmer !
Hon: Asso du e ju fan störd på riktigt, jag hatar dig jag ska aldrig mer prata med dig lalala
Jag: SOM OM JAG VILL PRATA MED DIG? STIIIIIIICK ! DRA ÅT HELVETE.
Och där tog det slut, asso hon är verkligen otrolig den tjejen fattar it va fan hon vill mig, hon har en egen dator o allt men ändå måste hon sitta på min dator för hon har it word på sin,aha okey men hur i helvete har du gjort förut när du skickar in ditt arbete då? JUST DE STIIIICCCCK !
Längtar tills hon åker, står inte ut med henne jag förstår it vad hennes jävla problem är, hon ska alltid skylla allt på mig och leka värsta ängeln som aldrig gör ngnting när dt är hon som är the bad guy liksom !
Så ska mamma bli sur när jag it låter maggie göra som hon vill och stå på maggies sida asso stiiiick på gud om mamma elr pappa säger ngt när dem kmr hem jag kommer flippa över och göra fetaste kaoset hemma !

Iaf, just nu händer det inte så värst mkt chattar mest ! Sen blir det väl att glo en massa tv och snacka med den där snygga serben ja fick kontakt med ;) We like iiiit !
Uppdaterar säkert inget mer idag om inte något speciellt händer vilket jag tvivlar på så godnatt isf :)

-K

Ludacris -Sexting

Ludacris are u over there sexting?
Lätt dagens låt idag, så lyyyssna I tell you ;)

-K



Sleep ovaaa !

Hejsan stalkers,
var meningen att jag skulle uppdatera bloggen igår men det blev det inte så himla mycket tid till det.
Efter skolan drog jag och mötte upp Jakey med Sabrine och vi drog iväg och kollade massa biljetter så vi visste när sabrine skulle åka och hon skulle it åka förens halv 5 så vi drog iväg och käkade på New Peking asso det var gott så men ändå inte, hahaha var bara ankan i curry sås som var god =) Iaf vi satt där ett tag sen drog vi iväg till clas olssons en snabbis sen fika vi ju självklart på Wanye's . Efteråt drog vill till busstationen och åkte hemmåt och sabirne till ö-bro.

På bussen satt jag och Jakey och snackade om en massa asso vi snackade heeela bussresan haha.
Vi drog till Caféet sen skjutsade pappa oss till ICA och vi hyrde 2 filmer som sög riktigt hårt asso den ena hade ju kunnat vara riktigt bra om dt bara fanns fler än en skådespelare...... Vi hyrde buried och wall street asso vem fan vill veta om en massa jävla aktie kurser som faller o jag vet it vad och den andra asso seriöst hade dem it råd med fler skådespelare än 1? Skäääms på er, ja förväntade mig värsta filmen :O Haha pappa vart också förbannad och nu får inte jag välja filmer längre :/ Iaf, filmen va så tråkig igår så däckade fan i början av filmen haha, jakey väckte mig o vi drog upp till rummet pratade lite o jag somnade haha..

Imorse vaknade vi vid halv 12 och vi käkade godis till frukost HAHAAHAHA ! Vi satt även vid datorn och grejer sen gick jag iväg och noppa mina ögonbryn o då skulle helt plötsligt jakey också göra det och tog spegeln för mig så va tvungen o gå in i toaletten och noppa haha =) Theresa kom o hämtade oss sen o vi drog till caféet och theresa skulle ju ha hjälp med sin jävla iphone som hon fått av mamma och det slutade med att jag fick fetaste jävla utbrottet på henne för hon e så jävla trög och ska alltid ifrågesätta allt även fastän hon it vet ett skiiiit, sem visade det sig att dt ja sa va sant ändå så hon satt o tjata på att jag skulle fixa o ja vägrade. Iaf, mamma och tant saneya lagade mat egyptisk mat (saneya= Jakeys moster). Dem gjorde all ass som maggie kallar de för och anka och roz ma3mar haha yani ni fattar..  NOOT ! sen drog vi hemmåt och theresa tjöta som inåt helvete på att jag skulle fixa hennes lur så har suttit o fixat med den ända tills nu typ.. tönt som hon e..

Och förresten maggie slog till mig förut så jag började slå på henne, asso den där tjejen har allvarliga problem. hon passar helt enkelt inte in i familjen, torraste jäveln asso hay hay hay ! Pratade även med Daniel lite och han har lovat att försöka bättra sig så får hoppas verkligen att han menar det, kommer it stå ut annars men hittills går dt bra. Nu händer det inte så himla mycket jakey e uttråkad vi ska ta och hitta på ngt o göra sen jaaa bara gud vet vad som händer sen, men till slut lär vi väl ändå sova, så godnatt och sovgott alla !

-K




Skönhet á la Kitty ;)

Hallå där alla !
Nu på vintern kan man ju bli väldigt torr och sånt pga kylan, tipset är då att se till
och smörja in sig med body butter hela tiden så att huden håller sig mjuk och fet :)
Jag använder faktiskt en massa DELON+ i olika dofter osånt, dt är enligt mig den
bästa body buttern :)

-K




Todays song =)

Nelly börjar göra grymma låtar igen och det gillar vi ju då självklart =)
Denna låten passar mycket in i min situation nu också =)


-K


Godmorgon ;)

Godmorgon alla :)
Sitter i skolan just nu, ni vill it ens veta vad som hände 4 imorse men dt ska jag ta och berätta ändå...
Drömde ngt konstigt och var tvungen och kolla ut genom fönstret och nedanför ser ni hur mitt rum ser ut och hur sängen är placerad, iaf kom it så högt upp så slog i pannbenet i marmor brädan , skoja it om att jag har fööör ont i huvudet ! somnade direkt efter att jag slog i haha sen kom mamma o väckte mig och drog neråt på caféet med dem och fixade mig varm choklad och drog till bussen, haha och ni vet min lur e ju inne på lagning så kan it ha musik på min hot pink lur så lyssnar alltid på radion haha och på rix fm så sjöng en svenne den egyptiska national sången och skoja inte om att jag garva ihjäl mig ja fatta it ett ord av vad han sa asso på riktigt haha så tänkte iaf lägga upp den egyptiska nationalsången haha ja, kitty är en patriot !

Idag händer dt it så mycket, slutar 14 och ska möta upp Jakeey och dra iväg på en fika, blir som vanligt Wayne's !
Sabrine ska dra till Örebro i helgen så tror hon åker tidigt idag och it hinner med och fika me oss men iaf efteråt drar vi till fd och hyr film och köper massa gott sen myspys =) Imorgon vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer men något lär vi hitta på, på söndag blir det iaf plugg och it mitt plugg utan jakeys hahaha !
Uppdaterar senare iaf =)

pusspuss

-K







Sur....

Hej på er stalkers !
Ja, jo jag vet har varit jätte dålig på att uppdatera bloggen dem senaste dagarna men haft mkt o göra om dagarna och har varit himla trött om kvällarna och lagt mig väldigt tidigt. Har faktiskt inte gjort något speciellt så utan bara fixat med plugget och vart ute med tjejerna och fikat osv.

Idag drog jag och Sabrine till ungdomsmottagningen en snabb sväng och ställde massa frågor om olika saker och sånt haha. Ringde även Rebecca (påls, tjej) och kollade om hon jobbade så jag och sabrine drog till hennes jobb !
Haha ska ta o berätta vad hon jobbar med, hon jobbar på en sexshop som ligger vid klaragymnasiet o heter lustens oas typ elr ngt sådant haha, dem har himla häftiga saker och ja var ju bara tvungen o köpa ett par grejer .
Fick med mig massage olja o lite annat smått hem=)

Efteråt va vi runt på stan och va i typ varenda affär o leta efter vanliga jävla stripes utan vax, att det ska vara så jävla svårt o hitta asso !  Medans vi letade som galningar så träffade vi på 2 marockaner som S känner så vi drog med dem och fikade på wayne's och där var vi tills jag tog bussen hemmåt vid halv 6 =)

När jag väl var hemma så käkade jag sedan satte mig vid datorn bara o snackat me Daniel och tjafsat med honom! Asso att dt ska vara så jävla svårt att visa en jävla bild på sitt ex !
Han tycker inte att det är något viktigt iom att jag och hon är så himla olika?!?!?! Asso tjejer vill alltid veta hur en killes ex ser ut, man vill alltid veta om man e snyggare elr inte och vad killen har för smak, men ändå så envisades han om det o jag flippade totallt asso den där snubben e jobbig på riktigt !
Så säger han : Sura inte för detta för då kmr jag snea ?!?! Tro fan i helvete att jag bara blir ännu mer förbannad när han säger så ! Jag är himla envis asso så jag ger ju mig it o tjatar ist på honom o då säger han meh du får se henne när du kmr ! Aaaah men ändå, jag vill se nu nu nu nu ! Förstår it vrf dt e så viktigt för dig lalala !
För tjejer är det viktigt för dem vill veta om dem är bättre elr it, asso man känner en viss lättnad när man vet hur X:et ser ut liksom. GET IT DANIEL?

Nu händer det it så värst mycket, drack en 50cl Burn förut idag och ja har it druckit energi dricka på länge så lär vara upp ett bra tag till, vet it vad ja ska göra riktigt får ta o väcka ngn rolig elr så ! Imorgon kommer Jacquline hit, vi ska hyra film , mysa o grejer under helgen och på söndag ska jag hjälpa henne med hennes uppsats hon är så himla dryg att skriva på, vilket typ kommer ta mig 1 timme att fixa elr ngt och 30 min om ja dricker 1 burn.

Blää, ska it blogga mer idag så GNIGHT !

-K

Skönhet á la Kitty ;)

Hallå där, idag var jag och köpte warming massage oil som jag då tipsar alla andra att köpa !

Det finns i olika smaker osånt men jag köpte dessa som ni ser här under på bilden :)

Ju mer man masserar in oljan o blåser på den ju hetare blir det haha, me liiikeee !

Asso det finns massor att välja mellan ! Köpte även lite annat smått hehe som ska

göra sexlivet bättre, och det delar jag bara it med mig här haha =)

Förresten e dt it så jävla dyrt heller, asso vill man ha ett bra sexliv så

måste man kämpa för dt och skämma bort snubben :)


-K

 


Trey Songz <3

Trey Songz låtar är bara för underbara, kärlek asso ♥
Maaakin' loveee faaaaceeees, får it denna låten er att bara vilja........?
Dagens låt e denna asso, sjuk snubbe e han !

-K


Tisdag :/

Hejsan alla,
idag har det it hänt så mkt !
Kämpade upp till skolan imorse men visst kom jag upp och i tid till bussen !
Efter skolan hände det it så värst mkt, va och fika me Sabrine och Annie och efteråt handlade jag smink på H&M
sen bussen hemmåt , är himla trött asso på riktigt !
När ja va framme drog jag till caféet och där fann jag Sussie & company, åt och sedan körde sussie hem mig o maggie och nu sitter jag här helt jävla död :/

Igår tog jag ju dt där sköna badet och helvete va skönt de va asso fy faaaan va helt avslappnande!
Efteråt satte jag mig vid datorn och ba glodde film efter film. Mamma opererade sig även igår och när hon kom hem hade hon köpt rosor till mig, älskar min mamma <3
Iaf la mig i sängen och Ali började messa och höll mig vaken till halv 5 på morgonen  !
Mysigt liksom haha, så nu ska jag ta och lägga mig i sängen och glo tv o sova !
Imorgon e dt skola igen, händer väl inge speciellt efteråt :/

Gnight alla ♥

-K


Dages låååååt ! ;)

Katy Perry ♥
Grym brud hon eeee asso, me like <3

-K


Alla <3 -dag !

Hejsan stalkers !
Jaha men då var det ju alla hjärtansdag idag !
Alla hjärtansdag är ju en dag man ska fira med ngn man älskar och skämma bort personen med presenter och kärlek men iom att jag inte har ngn sådan person så tänker jag skämma bort mig själv ist vilket jag tycker passar utmärkt !
Alltså idag är en sån dag som får en och bli deprimerad egentligen vilket jag tycker är himla tråkigt att bli så det är lika bra och göra nytta av dagen liksom ! Många känner sig nog rätt ensamma och det är inte kul så för att ha andra saker att tänka på så läs mitt tidigare inlägg och pyssla om dig själv istället :)

Jaha, dagen idag då..
Det har väl inte hänt så värst mycket vaknade för ngra få timmar sen beslutade mig om att idag skulle jag pyssla om mig själv. Passade på att ringa till Egypten och prata med George och kolla hur han mådde och sånt.
Gud så jag längtar tills jag ska åka till Egypten !
Sedan gjorde jag it så värst mkt, tänkte ba blogga för alla ensamma människor ute i världen =)

-K


Skönhet á la Kitty / Fashion !

Till alla er som lika ensamma som mig på valentines day!

Ja men då är man ju ensam på alla ♥-dag och ist för att ta hand om ngn annan och visa sin kärlek till den så tänkte jag visa lite love to me och bara ta hand om mig själv ;)

1. Fylla upp badkaret med kokhett vatten och ha i lite badskum

2. Lägga in en hårinpacking

3. Göra en ansiktsmask

4. Leta fram en bra bok - Inte han ! - SHEILA O'FLANAGAN

Sen e det minsann bara o lägga sig i badet, slappna av och läsa boken 
Ligga där riktigt länge o sen ta sig en dusch & efteråt platta håret, noppa ögonbryna & fixa naglarna!
Underbart, som om man varit en dag på spa !
♥  

                                   
          


Be my valentine ?

´Hallåå däär !
Denna låten tycker jag passar bra till alla ♥-dag när det gäller mig iaf !
Ryan Leslie ♥

-K


Gaaah :@

Ursäkta mig alla men måste skriva av mig !

Vet it om det är för att jag sovit dåligt som jag är såhär grinig elr fan va det är
 asso men e skiit irriterad på riktigt ! Tänker fan i mig inte höra av mig alls på riktigt nu, asso blir fan tokig på riktigt ändå snackar vi om det hela jävla tiden :s Bättra på att höra av oss till varandra jag vet it vad lalalalala
asso har utbrott på riktigt nu ! Jag ringer vi snackar 2 min han säger ja ringer upp o dt händer it, jag messar han svarar inte asso jag kmr flippa över snart laak vem fuck e du som ska knulla mitt huvud så och jag ska tycka synd om dig och jag vet it vad laak stick ! Du gör mig så fucking jävla osäker !

Kmr fan inte svara asso tills han visar att han verkligen bryr sig den där saken asso, finns tusen andra och jag har fastnat för han hära och alla hör av sig hela tiden o håller på o han kunde it bry sig mindre asso nee dt räcker nu..
I've had enough fo real !


Hysch hysch?

Godmorgon stalkers !
La mig fan 7 imorse kunde it sova hade så jävla ont sen så väcker mamma mig 11. Hon hade gjort fetaste egyptiska frukosten, mums ! Tänkte ja skulle sova efter att ja ätit men it fan blev det av, så tänkte dt e lika bra jag bloggar medans jag är vaken. Mår illa som fan och har fortfarande svårt att andas, förhoppningsvis blir dt bättre snart :/

Har tänkt på en sak faktiskt, många bryr sig om vad andra tycker :s ?
Folk e så rädda för att det ska börja pratas om dem, liksom allt ska va så hysch hysch som möjligt, men har ni tänkt på en sak? dt e då saker och ting blir värre? När folket inte vet ngt dt e då dem hittar på en massa skit bara, så liksom att va öppen gällande allt är oftast bättre, för har man inge o dölja så finns det inge o snacka om. Och ni som snackar ni snackar ju oftast om folket för att få bort ögonen från er och vad ni gör för ngt, man kan ju inte direkt säga att ni har vitt mjöl i påsen för det har ni inte, ni e oftast värre och hur jag vet detta är pga att jag umgicks med er ...
Iaf, stör mig på det dära hyysch säg inte till ngn o sen man säger till en annan och säger hyyysch säg inte oså fortsätter det tills hela världen vet om det..  

Men men, tänkte bara skriva ett snabbt inlägg om det för började störa mig..

-K




Sry :/

Hejsan stalkers !
Har inte hänt att jag bloggat något alls dem senaste dagarna faktiskt iom att jag varit magsjuk typ.
I tisdags så köpte jag sånda där body pens som jag blogga om i förra inlägget, och köpte riktigt god glidmedel haha :O  Tisdags kväll kände ju jag mig väldigt febrig så la mig i sängen och sov utan att blogga och när jag vaknade på morgonen sen till skolan så kände jag mig helt frisk faktiskt så drog ju iväg till skolan.

Efter skolan så träffade jag Jacquline och hon följde med mig o Sabrine till Wayne's och denna ggn rådshuset :S
Kändes väldigt konstigt att inte vara i tunneln men vi började tänka på att det finns flera paraboler i tunneln som spelar in allt man säger och går runt o säger dt till folket så dt va dags att byta ställe =)
Där iaf mötte vi upp Annie, Jennie och ngn knas snubbe, efter att vi fikat drog vi iväg och spelade biljard haha, och jag kan ju verkligen spela biljard menar jag ! Det gick åt helvete men tillslut gick det mycke mycke bättre haha. Senare åkte Jennie hem och jag och annie sov hos sabrine, vi hittade it på så mkt glodde tv för det mesta och städade sabrines lägenhet den va katastrofaaaaal asso ! Vi köpte bira från en jävligt nojig snubbe asso aldrig varit me om ngt liknande haha sen iaf efteråt ringer han snubben vi köpte bira ifrån o ba duu har vi träffats förut ja ba nee han ba okey ja tkte ja kände igen dig ja ba nee men vi har it träffats så han ba iaf du e mycket söt HAHAHAHAHA !

Tordagen då så bestämde vi oss för att låna sabrines lägenhet igen och hon sov hos killen. Uran kom också vi spelade med andra ord och sånt och ja hade riktigt ont i magen o kunde it andas och dt va förjävligt asso och tillslut spydde jag ner hela jävla toaletten asso, jag hade ju fått magsjukan asso och så fortsatte det hela kvällen, jätte mysigt menar jag uran drog hem o ja ba spydde, iaf försökte städa upp efter mig vilket gick väldigt lyckat iom att jag spydde så fort jag såg spyan :O haha så iaf fick upp de värsta iaf och dagen efter städade sabrine upp lägenheten när hon hade kommit hem och jag bara spydde :/ sen sov jag till 17 på kvällen sen följde jag med henne o handlade och tog bussen hem till Filipstad sen, saknade mamma ♥

Så igår kväll fixade mamma jätte starka nudlar till mig med majs & lime i så det kunde bränna bort bakterierna jag hade i magen vilket hjälpte, har it spytt sen dess :)
Efteråt glodde på tv och snackade även med Daniel, så jävla go kille asso ♥
Har väl it hänt så mkt mer I guess, somnade efter ett tag och vaknade för it så längesen, ska snart ta o göra nudlar igen, längtar tills mamma kmr hem, vill mysa med mamma :) Nu mår jag väl rätt bra så men har fortfarande svårt o andas, känns som om ngn trycker på bröstkorgen :/


Uppdaterar senare om ngt händer ;)

-K



Skönhet á la Kitty / Fashion !

Haaallå där everybody, något som e sådär väldigt modernt och värt att använda när det gäller sexlivet det e ju body pens, skriva något sexigt på partnens kropp och sedan slicka upp det, bokstav för bokstav de e rätt hett ;) Så det har ju då jag vart och handlat vet ni haha ;) Ni som känner mig vet ju hur jag är ! Jag älskar ju bara sånt haha ;)
Ne men tipsar på sånt, smakar jätte gott faktiskt speciellt jordgubb, it dyrt heller kostar 99:- :)

-K


Todays song ;)

Super skön låt, Enrique e på topp igen I tell you ;)
Tonight im Fuckin' you ;)


-K


:/

Hallå där alla !

Idag orkar jag inte blogga så dagens händelser skriver jag imorgon ist :/
Mår inte så värst bra just nu, e trött och sliten :(
Tänkte krypa ner i sängen och göra det mysigt och glo tv tills jag somnar
så det kmr definitivt hända !

Sry stalkers !

-K


BF day !

Nämen hallå där stalker !
Imorse var jag på Expert och lämnade in datorn och mobilen:/ Ledsamt faktiskt iaf köpte mig en skit telefon som jag kan ha undertiden haha gissa vilken färg? HAHA HOT PINK MOHAHAHA !
Sen drog jag till skolan och snackade me my other half o efter skolan drog vi ut och handlade underkläder o kläder o sånt so she can look good for her maaaaaaan haha ;) 

Var inne på VILA igen och såg min underbara jacka igen o jag ba måste haaa den snaaaart jag döör på riktigt :(
Det e jackan på bilden men den e soo much finare irl och tjejen passade it i jackan haha !
Iaf jag o sabrine köpte samma underkläds set haha röda spets haha och på stringen va det ett stort hjärta där bak, skit söta till alla hjärtans dag men synd ba att jag inte har ngn att använda dem för :/ 
Men men Sabrine lär worka sina på alla hjärtans dag haha. 

Köpte även sjukt snygga strumpbyxor och mascara sen köpte jag it så mkt mer, hade it direkt ngn lust o shoppa iom att jag har så ont i huvudet och haft det hela dagen :(
Efter att vi handlat så var vi iväg och fikade på Wayne's en snabbis den drog vi iväg så sabrine kunde fixa sig.
haha hon hade en date me Mr boyfriend !
Sedan var det bara o sätta sig på bussen hem. Kumar ringde mig o vi pratade en bra stund, han e allt en go kille !
När jag väl va framme gick jag till caféet och dem hade precis städat klart o sånt så vi åkte hem och nu sitter jag här och inte gör ett piss och har ont i kroppen o i huvudet , asso en massage hade suttit fint just nu verkligen !

OCH JAAAA, jag vet att jag skulle träna idag men iom att Sabrine ville shoppa så var jag ju tvungen o följa med så kan kunde välja ut hennes outfits !

Thats all for me , Im out !

-K


Skönhet á la Kitty / Fashion !

Har tänkt på en sak jävligt länge nu och blir frustrerad så fort jag ser det så tänkte prata om det idag !
Asso vissa människor kan bara inte gå i högklackade skor elr ughs och förstår mig inte på varför dem har på sig det när dem verkligen inte kan :S

Som tex alla fjortisar som har på sig ughs och går helt snett, ni går ju it på själva sulan så det ser förjävligt ut, ser fan ut som att ni brytit foten elr ngt ! Asso lär er gå innan ni sätter på er skor :/
Eller tex ni som går i klackskor ser ut som ni har fått kuk i röven, kan it gå elr ngnting, kan ni inte hantera det så ha it på er de ;) Vissa av er skrapar upp hela jävla klacken så dt låter som fan när ni går , lyft på fötterna  !
ett tips börja med att gå i kilklack , det e lättast och bekvämt och för er som it vet vad kilklackar är så e det sån klack som visas på bilden nedanför ! 
Om ni nu så gärna vill gå i vnaliga klack skor så träna hemma, sätt på er en ryggsäck men tegelstenar elr aah ngt som e så tungt och gå sedan i dem och sträck på ryggen och försökt följa ngn linje elr ngt ! 

-K


 


The song for today !

Dagens låt idag är JESUS WALKS med Kanye West !
All I can say is Jesus walks with meeeeee !

-K


Kvällslååt !

Hallå stalkers, här kmr en kvällslåt bara sådär!
Den e rätt skön och Dekan släppte den nyss så
lyssna och sprid den vet jaaa !



Alla borde köpa sig ett gymkort !

Hallå där stalkers !
Vaknade imorse kl 09 :s Iaf tog en härlig dusch, sjukt skönt o få bort oljan o grejer men måste säga att mitt hår e mycket bättre nu asso lite fetare än förut vilket e bra tills jag får bort dt slitna. Idag händer det it så mkt alls, ska platta håret sen o sånt ! Barnen som är här har magsjuka allihopa så e livrädd för att gå nära dem o bli sjuk asso ! Vi har precis ätit och självklart åt vi egyptisk mat igeeeen ! Gott det ! Men nu e det minsanns sista dagen ! 
 
Imorgon börjar mitt nya liv ska upp på Njoy och köpa mig ett träningspass, måste bort med en massa fett från magen och även träna assen asso detta går eeej + att mina lår har blivit fetare känner jag så dem ska också gå ner lite mera, nä men sanningen är att alla borde i stort sätt äga ett gymkort, ska köpa mitt imorgon och helt ärligt talat asso skäms ni inte över att ni har lite extra fett lite här o där? Jag gör iaf och nu jävlar e det dags asso, inge mer slappande o grejer ! Hård träning så ofta jag bara kan o inge jävla jag orkar it haha !
Förresten kom på att jag hade lovat Lina att dra ut o fika med henne så jaa får väl ta o göra det men får väl bli em smoothie för min del då !

Ska börja med o träna lår o rumpa asso, e väldigt fast så men vill ha en snyggare ass haha ;)
Det första jag ska ge mig på e benpress  ;)

-K


Magsjuk ?

Hallå där !
Mina syskonsbarn e riktigt magsjuka och spyr som bara den och har märkt att allt fler har det
så tänkte bjuda lite tips till dem som e sjuka o sånt !

Tips:

1: Magsjuk? blanda lite potatismjöl och citron så det blir flytande så ta ett par skedar av det , det hjälper faktiskt.
2. Har du ont i halsen och hostar jätte jätte mycket? Ta 2 msk mörk sirap 3 ggr om dagen !
3. E du jätte täppt i näsan o snorig? lägg lite socker på en sked och bränn sockret med en tändare under skeden och sedan sniffa in röken som kmr från sockret.

-K


Todays song ;)

Detta e då dagens lååt hörrni !
En sån fin love song på riktigt!
Bruno Mars ♥

-K


Kmr jag stå ut :s ?

Hallå däär !

Förut idag efter att jag bloggade så kom Theresa hit och hämtade mig och vi drog ner till mamma på fiket där Neven redan va. Vi var där ett bra tag till Maggie kom med Sussie och company. Dem hade varty och hämtat henne i Karlstad. Iaf efter det så drog vi och hyrde film och det vart SALT med Angelina Jolie.

Efter det drog vi hemmåt och mamma lagade mat, vinblads dolmer & fläsk filé med turkisk youghurt och sallad :)
Undertiden mamma lagade maten satt vi alla uppe i Maggies rum o sånt och då säger Maggie tror du att du kan ta bort dina kläder och göra plats för mina och då tänkte ja skojar denna bruden med mig elr ska hon redan börja kriga? Så ja sa det jag ba det går inte du får fixa det på ngt sätt jag har min del av garderoberna och du får lösa det med mamma. Asso om hon redan ska börja jobba sig då kmr jag verkligen flippa, kmr att vara bråk varenda jävla dag, förstår inte vad hennes jävla problem är, vrf hon inte bara kan bete sig som en vanlig jävla människa och sluta leka så jävla oskyldig, yani tjejen är ängel ! Nu kommer jag inte komma ngn vart heller iom att hon e hemma och jag måste vara hemma när hon e hemma så vi kan umgås och bli sams och bete oss som vanliga syskon ! Asso GAAAAH !

När mamma var klar åt vi och sedan drog vi neråt till vardagsrummet och kollade ngn film som var på tvn när den var slut satte vi på SALT och sussie & company drog hem till horrsjön oså vart det bara vi. Fixade popcorn och nötter o dricka och massa sååånt sen glodde vi filmen och jag har ju så tröga syskon som trodde att dem fattade filmen men INTE gjorde det förens jag förklarade filmen för dem haha , helst störda e dem :s

Iaf filmen va skit bra verkligen, i denna filmen spelar Angelina ryska men ska inte berätta ngt om filmen ni får själva ta och se den och jaa fattar man filmen så kmr ni att tycka den e bra om ni it tycker den e bra så fattade ni helt enkelt inte filmen, o gjorde ni inte dt så se den ännu en ggn, för dt e den värd ;)
Nää hörrni, nu ska jag ta o smörja in håret med olivolja och sova:)
Gnight ♥

-K


Skönhet á la Kitty ;)

Tycker du lika som mig, att vax blir lite väl överdrivet dyrt i längden ?
Här ska du få ett recept på ett billigt tips !
Jag har ett recept på eget hemmagjord vax som jag & alla mina
syskon använder !

Recept: 1 stor citron
3 dl Socker
½ dl vatten

Börja med att koka upp saften från citronen och sockret med vattnet.
Låt det koka upp ordentligt tills det börjar bubbla/skumma.
 Låt det sedan småkoka i ca 1 min till.
 När du kan dra skeden igenom vaxet och det bildas en “gata” är det klart.
Ta bort vaxet från plattan och låt det svalna lite.
 När du tycker att vaxet svalnat tillräckligt mycket så är det bara att börja vaxa;)
Ta en träpinne, ja ni vet sån som man får när man äter glass? fast lite tjockare, iaf
ta lite vax på den och lägg ett tunt lager vax på stället du vill vaxa sedan ta en stripe
och lägg på.
Dra alltid stripen i motsatt riktning där håret växer
och sedan fortsätter du bara=)
om du gjort detta rätt så bör du vara himla len just nu ;)
Är du kanske lite klibbig av vaxet och det går it att duscha av?
Avnänd olivolja :)

Använd köpta stripes eller gör egna utav en gammal tshirt eller liknande ..


-K


Dagens låt ;)

Todays song is Dirty Situation !
Gillar denna låten, bra rytm och man dras verkligen med i låten !
Tummen upp för Mohombi och Akon !
<3



-K


Godmooorgooon !

Guuudmööörning alla läsare !

Vaknade typ nyss och ja jag vet att kl e 14:36 men ändå, jag somnade inte förens 8 imorse va fan.
Tvingade faktiskt mig själv att vakna iom att Theresa kmr och Neven, ska få träffa söta lilla Celina , asso hon e såååååååå söt asso sjukt jävla söt e den där lilla flickan, charmig är hon också ! <3

Pratade nyss med Daniel lite det sades väl inget speciellt så.
Snart måste jag upp ur sägen o fixa iordning mig och dra ner emot caféet ska även dra med mig presenterna jag köpte till barnen :) Celina kmr bli såå söt i rosa converse !

Men iaf jag nu måste jag upp, jag får uppdatera senare !

pusspuss

-K


Gaaaah !

Nä asso nu har jag damp på ritkigt asso !
Min jävla laptop har börja glappat när man ska ladda den så jag måste lämna in den på lagning och förut
när jag pratade med Josefin i luren så tog mitt batteri slut så ja la i laddaren och den har också fuckat över till max. Asso har ju hittat ett par fel i luren som jag ändå måste fixa men it pallat lämna in den på lagning men ändå asso, jag hatar verkligen att lämna in ngt på lagning för det tar så himla lång tid att få tillbaka sakerna.

Plus att allting försvinner alltid och man måste göra om saker o ting och jag vet inte vad o spara hit o dit o jag har så många kontakter på min lur att jag inte kan spara dem på simkortet o de e också fucked up på riktigt för måste överför hit o dit och hålla på och jag orkar veeerkligen inte !

Aja, tänkte na skriva dt, var tvungen o skriva av mig det för e veerkligen sur asso !

-K


Egypt is the mother of the world !

Hallå där,
idag har det inte hänt så himla mycket alls kollade mycket på
Egyptiska nyheterna med pappa och måste säga att detta e katastrofalt!
Efter det drog jag och mamma iväg och handlade en massa i och med att min syster
Maggie kommer hem imorgon ifrån Egypten. Theresa och Beda kommer också imorgon !
Ska bli riktigt kul och träffa Beda, saknat honom så enormt,
mosters ögonsten ♥

Som ni vet är det kaos i Egypten pga presidenten Hosni Mubarak som ni ser på bilden till vänster. Folket vill att han avgår men han vägrar. Han är en väldigt girig man som haft makten i över 30 år nu och själv är han 83 år gammal. Visst han har varit en väldigt bra president men nu tycker vi att det är dags att han avgår han leder inte direkt Egypten framåt längre. Mubarak skäms för allt som hänt och händer, han stängde av all internet i Egypten och alla telefonledningar så att ingen kunde ringa ut i världen elr ta kontakt med den yttre världen och berätta vad som pågick i Egypten, men självklart kom det fram ändå. Iom att han är en president så får han inte fly till andra länder för inga länder kommer att ta emot honom, men hans familj flydde till London och tog med sig över 20 väskor och kistor fyllda med pengar och andra värdefulla grejer.

Folket började demostrera stort och ta våld till sig och slå sönder banker och museum och ja, allt möjligt.
Med andra ord dem gjorde feta uppror och Hosni tog också våld till sig och tog in den egyptiska armen och sa åt dem att döda dem som gjorde motstånd och en massa vilket absolut inte är snällt. Mubarak påstår att om han avgår så kommer hela Egypten att bli kaos men det är den ju även nu också.

 Baba Shenouda som är påven för dem Koptiska Ortodoxa i Egypten har gått ut i TV:n och sagt att vi kristna inte får gå ut och demostrera och göra uppror emot Mubarak så att hela saken inte skylls på oss sen, han sade även att Hosni kommer att gå med på att avgå så småning om.  
Efter en lång tids tjatande så gick han äntligen med på att avgå men inte nu utan i höst när valet är.
Hälften av befolkningen vart nöjda och lugnade ner sig medans den andra halvan fortfarande gör uppror och fortfarande krigar emot och nu börjat kriga mot andra halva delen av befolkningen och de slåss och dödar varandra vilket är hemskt på riktigt asso :/

Vi får hoppas att allt lugnar ner sig snart och att vi får en bra president sen efter detta.
Jag tycker det är bra att Hosni Mubarak gått med på att avgå, väldigt starkt gjort av honom.
Jag skäms över vad folket gjort emot museumet och alla saker ni stulit därifrån, ni förstör Egypten och ni säger själva att Egypten är landet där allting började så varför förstöra all bevis och alla värdefulla grejer, tycker att ni ska lämna tillbaka allt ni stulit och försöka göra Egypten till ett bättre land och sluta upp med att förstöra och döda varandra !


-K




Skönhet á la Kitty ;)

Nu kommer ännu ett bra och väldigt billigt tips igen =)
Har du tjockt, slitet / risigt hår?
Jag har iaf det och ja som ni vet så förstördes ju mitt hår när jag
 var i Marocko och e himla risigt och slitet så jag var tvungen o klippa lite
och jag är ju väldigt emot det men för er som verkligen inte klarar av o
klippa håret och har sånt hår här kommer jag med ett skit bra tips;)

Tips: Du skall ha torrt hår och massera in olivolja i håret
så det blir riktigt fett verkligen och känns blött, rulla ihop håret som en
boll utan att använda ngn snodd elr så
sedan ta en plast påse och sätt på dig den sen knyt påsen
vid pannan elr ngt o sen sov med det, och gör det ett par ggr, som sagt det
hjälper inte med bara en behandling ;)
Mitt hår har iaf blivit betydligt bättre !



-K


Dages låååååt ! ;)


Cause I may be bad But I’m perfectly good at it !
Denna låten har jag då valt ut som dagens låt, iom att jag spelade sönder den idag ;)
Iaf måste säga att jag e riktigt imponerad på Rihanna verkligen, hon
har verkligen blivit stor nu , jaaa hon har väl Jay Z och tacka ;)


Dagens låååååt !

Detta är då dagens lååt, hittar tyvärr inte musik videon
vilket är himla knas men men detta får duga vet ja !
Iaf Enrique e ju bara för jävla snygg o hans röst e fantastisk vilket
hans senaste låtar också faktiskt varit.
Sen Usher asso han e ju bara en av favoriterna
älskar alla hans låtar speciellt dem senaste
han gör ju låtar som är mer personliga nuförtiden och ja, det är väl det
som e så bra !
Men lyssna nu hörrni ;) !



-K


Skönhet á la Kitty ;)

Märkt att allt fler börjar få besvär när det gäller finnar och acne och det är ju bara sånt jag absolut inte tål !
På riktigt äcklas av det som fan så tänkte bjuda på en massa tips som hjälper emot sånt och faktiskt är bevisat att det veeeerkligen hjälper + har lagt märke till att vissa människor verkligen inte har ögonbryn och målar med svart penna liksom haaallåååå oså frågar dem så säger dem men dem syns inte elr ja har så lite ögonbryn så ett tips för det ska ni också få =)

Tips :

1. Tvätta ansiktet med varmt vatten och sedan ta en halv citron och krama
ur saften i den men inte allt sen ta citronen och scrubba med den i ansiktet överallt,
jaa jag vet att det svider lite men tro mig det är värt ! ha det i ansiktet i 1-2 timmar jag brukar alltid
överdriva med tiden men det e bara bäst då sen iaf när du ska tvätta bort det så använd sån scrubb handske och scrubba bort det med, och självklart syns det inte efter bara en behandling utan fortsätt med det
så ofta du bara kan varjedag helst och tro mig du kmr märka förändringar =)

En sak till, vet ni att det hjälper med att dricka väldigt mycket vatten också?
Det gör huden lenare och slätare ;)

2. Har du inga ögonbryn elr ja inte tillräckligt med hår som växer ut som du sedan målar
med en svart penna som verkligen inte passar dig och du ser ut som en jag vet inte vad?
Lyssna, för att få mer hår att växa ut så ta en vitlöksklyfta och pressa den ta sedan den sedan och
smörj den över dina ögonbryn och låt det vara, och jaa det e sant mycket vitlök får hår att växa=)
Och ett tips till syns dem inte för att dem e ljusa så köp ögonbryns färg och färga dem elr
så finns det jätte bra ögonbryns pennor på H&M för bara 30 kr och försök och måla dem så
det iaf ser en aning normalt ut följ ditt öga och se till att dem börjar där
ögonen börjar och slutar där ögonen slutar ;)

När jag har fler tips gällande vad som helst så tro mig ska lägga upp det här och håll utkik ibland kanske det är just det tipset du behöver !


-K


Känslig ? :s

Hallå där alla läsare !
Idag har det inte hänt så mycket, har suttit och försökt letat fram fakta på ngn egyptisk författare och miljöproblem utan resultat :s så bad jacquline om hjälp o jo visst hitta hon ngn sida så men it direkt så mkt fakta men men vi får la se deadlinen e it imorgon längre utan nästa vecka som tur är, var jätte nervös :O

Idag har jag förresten kommit på ngt, jag börjar bli sådär känslig o grejer haha asso på riktigt :s kollade extrem home makeover och jag började böla, kollade på oprah och jag började böla asso skojar ni med mig elr? Va fan e detta hahaha
Samma sak ibland när jag sitter på bussen och lyssnar på musik o en love song kmr så börjar jag böla asso jag börjar bli sjuk på riktigt elr e dt bara för att jag själv känner brist på kärlek? Kan nog vara mycket så faktiskt :/

Är himla trött på att vara singel och inte ha någon där liksom och känna en viss trygghet saknar det så jag måste verkligen se till och skaffa mig ett förhållande snaaaaaaaaart på riktigt med en snubbe som inte bara e ute efter sex.
Men vart finns alla bra killar ? Finns det ens bra killar? Dagens killar är ju verkligen skit :s
Förr när jag var yngre drömde man ju om mannen man skulle gifta sig med och bröllopet och hur många barn man skulle ha och ja allt sånt men sådant finns ju egentligen inte, och förresten så hatar jag drömmar man förväntar sig alltid en massa av det verkliga livet pga drömmarna och jag tycker inte att det är rättvist :/
Men visst vill jag gifta mig och skaffa barn men med vem ? visst oroar man sig över om man ens kommer att hitta ngn, och visst vissa säger du e fortfarande ung du kommer hitta jag vet inte vad lalala men ändå liksom man kan inte hjälpa det, de e ba automatiskt tänkande.
Tror iaf att det är många som känner som jag, men va it rädda ni e it ensamma om att känna sååå !

Igår när jag, Lina och Jessica var och åt förresten så pratade vi om hur människor ändrar deras personlighet beroende på deras sällskap, vilket jag tror beror mycket på tryggetheten i sig själv, många är nog inte så trygga i sig själva och känner att dem måste bete sig på ett annorlunda sätt för att liksom bli accepterade så att säga vilket jag tycker är heeelt fel ! jag har alltid varit den där personen som alltid bjudit på mig själv liksom och inte är sådär isolerad av mig och inte pratar med ngn osv.
För om man tar mig som exempel så är jag sån som pratar med allt och alla och inte är rädd för att ta initiativet att ta kontakt med folk och att jag alltid säger till när det är ngt jag inte gillar liksom. Vi pratade även om att vissa är såna som umgås med en viss person i skolan som dem alltid är med och då  bjuder dem på sig själva osv osv och när personen inte är i skolan så isolerar dem sig själva liksom och inte pratar med andra och sånt och det är heller inte okey asso :S
Om vi säger så här du fyller 30 och du ska ha kalas, vilka ska du bjuda? Din familj ? Dina vänner? Arbetskamrater? Du kan ju inte bjuda in alla för iom att du inte är dig själv i allas sällskap så blir det ju konstigt, du är en person när du är med din familj en annan på jobbet och en annan med vännerna så vad ska dem säga om dig sen ?
Tänk på det vet ja =)

-K

Tvekar :/

Vet inte vad jag vill längre, jag gillar dig det gör jag men känns inte som om du lägger ner tillräckligt med energi gällande detta. Vi snackar knappast elr ngt och du e alltid upptagen när vi väl ska snacka, asso du gör mig bara så himla osäker vill verkligen inte blki sårad elr utnyttjad för den delen men men ska försöka få till det iaf och funkar det inte mellan oss så e dt bra att jag har reserv faktiskt haha well u know me. Ena killen e sååååååå mogen I tell you asso aldrig varit med om ngn kille som har sån fet respekt för folk asso helt otroligt !
Det är ngt med hans utseende som får mig o dras till honom asso han e ba såå charmig så go person :)
Me likey likey ! Sen har vi ju också latinon som kommer i sommar asso detta e bara föör knas haha vi får se vad som händer nu och vart jag hamnar först och främst, well u know me I dont play around I just like to have them there =)

Förresten var ju ute o fikade med Jessica och dt va mysiiigt haha sen var vi runt o kollade i alla affärer i stan efter nya solglasögon till mig iom att jag gav bort mina till Smiko och jag älskade dem men inte faan fanns dt ngra solglasögon ännu dem har fan börjat med sommarkläderna som dem kallar vårkläder men inga solglasögon ! tummen upp för dt liksom iiiifft.

Just nu sitter jag på msn och krigar med Nibbe han e psyko på riktigt den snubben asso känner folk som e så äckliga så dt e synd som tex JESSIKA FRÅN SKÖVDE ! Som jag hatar den bruden asso vill verkligen se henne dööööööööö, största horan jag känner till på riktigt aldrig varit med om ngn sådan människa. Iaf berättade för honom om henne sen började jag och hon tjafsa på hans fb och han tog bort henne vilket var ett bra val tkr jag.
Och nu sitter han o fjäskar för mig och vill att jag ska ringa honom sen och jag vet it vad efter att jag och han bråkade och han sa att jag och han den där Rovan hade haft saker ihop och jag vet inte vad vilket absolut inte är sant asso. Nibraz e faktiskt en söt kille men han borde lära sig och visa mer respekt och inte prata om saker han absolut inte har en aning om :)

Snart ska jag krypa ner i sängen och kolla Efterlyst och gosa helt ensam vilket INTE känns rätt ! Så joina mig gärna ngn haha =) Det var allt för mig idag iaf :)

En sak till förresten, Kumar Ansari fyller år på fredag och ska ha feest och han bor i Ulriksdal - Sthlm, det ligger 2 stationer från stan haha bara så ni vet asso ! hahaha

Gnight och sovgott sen alla läsare =)

-K

 


Skuuulaan !

Haallå där blöööggeen :)
Idag har det hänt massor faktiskt, vaknade tidigt och kom i tid till skolan och har satt i gång med caset och har kommit ikapp alla andra så nu e ja stolt minsann, har bara resan kvar att berätta och sedan naturkatastrofen, vet it riktigt vad jag ska ta för ngn naturkatastrof i egypten finns väl inge direkt ngt så allvarligt som hänt förutom den dära översvämmningen som hände i alexandria. Självklart valde jag ju då egypten som jag ska resa till måste ba berätta mer om var ja ska bo och vad jag ska hitta på den veckan jag ska vara där och så :) Iaf, dt e tack vare Jessica som jag faktiskt kommit igång haha Lina har ju fan mer panik än mig när det gäller caset ändå så låg hon jävligt bra till hahaha knaas den där bruden.
Iaf har varit iväg och pratat med Elisabeth om apun i gbg och dt gick så bra minsann så nu måste jag bara hitta praktikplats där och langa över infot till henne så hon kan ringa dem hihu ! 6 veckor kmr ja fan va i gbg asso gryyyyyyyymt har saknat alla där. På gud skönare människor hittar man it än dem i gbg =)

Efter skuulan ska jag och jessica ut och fika och på måndag ska jag och lina ut och fika har vi bestämt :) Ikväll blir dt att glo Efterlyst och resten av serierna jag brukar kolla på sen bleka tänderna igen o sleeeepaaa :)

Uppdaterar senare:)

-K

Bleker tänderna !


Hellu alla läsare!
Det har it hänt så värst mkt sen förra inlägget.
Just nu bleker jag mina tänder. 
Bääääst e det verkligen tycker ni också borde köpa de så länken e nedanför, dentaworks e bäst måste jag säga !
har testat annat också men dt e dyrt som fan och funkar inte :s Detta e billigt o bra och funkar utmärkt !
iaf glor även tv och snackar me folket på msn snart lär jag väl däcka hoppas jag för imorgon ska jag till skolan.
Lina ska hjälpa mig sätta igång med caset imorgon !

nu ska jag inte blogga mer förens imorgon så hörs då och godnatt allla !

-K


DentaWorks

Laaat !

Hallå där, idag blev dt inge skola hemma ist och jobba med caset & jaaaa jag ska faktisk börja arbeta med det ska in med dt på fredag fan och jag har knappt börjat :S
Iaf vaknade för en stund sen har käka nudlar till frukost med majs i :)
Sen vet jag it vad som händer, dt beror på hur länge jag pallar med caset :O

uppdaterar sen

-K

RSS 2.0