Tragiskt :/

Hellu everybody !
Idag har dt hänt en sak som jag är mycket ledsen över faktiskt !
Att det alltid ska ske en massa missförstånd och knas hela tiden förstår jag inte, att folk verkligen är så avundsjuka på att vi e så tighta och ska förvränga massa saker och göra en sak dåligt och berätta det.
Förstår inte vad folk får ut av det riktigt. Sen att DU ska låta det komma mellan oss dt e knas på riktigt :S

I mean after all the things we've been thru, I know I did some bad things in the past but thats the old me !
Asso folk säger aah hon snackar om dig Kitty hur kan du va kompis med henne lalala o sen går dem till henne o säger samma sak, aah hon snackar om dig vrf är du ens kompis med henne.
It snällt alls, och tänk efter själv om jag nu skulle va sån dålig kompis varför skulle jag hjälpa dig med allt du gått igenom och är i just nu, vrf skulle jag ge dig råd när du inte vet vad du ska göra, vrf skulle jag ha hjälpt dig när du opererade dig och vrf skulle jag alltid vara ärlig emot dig...
Asso dt e ba fucked up... Men men vi får hoppas att dt löser sig och att dt bara e lite knas just nu.

Men iaf, va och åt på wok kitchen med soma och en som ja inte krm ihåg namnet på sen drog ja till torget och träffade pål och rebecca en snabbis, iiift tvää längesen ja såg dem ! Tog bussen hem efter det och drog till caféet.
Snackade med pappa talade om för honom att jag gör min apu i gbg ist behöver komma bort från kd och allt och det hade han absolut inget emot så ringde kusinen o sånt, han hade verkligen inte emot det heller tvärtom han saknar mig som faaaaan haha och jag saknar honom min favorit kusin. Tänkte att dt va lika bra och göra den i gbg också så jag kan träffa D när som också när han e ledig o sånt :)

Just nu händer dt inte så mycket, mamma har tvättat alla mina kläder så tänkte lägga in dem i garderoben och städa mitt rum och hänga upp skylten jag köpte med Carpe Diem på sen blir dt väl bara dator och tv I guess :)

puss på er aaalla !

-K

Hemma :)

Äntligen hemma :)
Brorsan o dem följde med till FD och mamma bjlöd på kinarestaurang åt pekingsoppa och wokad kyckling med currysås :) Efter det så drog vi hem till oss o umgicks lite o sånt o pratade om gamla minnen och då kom denna låten upp haha kmr ihåg att brorsan spelade den på högsta volym och dansade till den haha och coco jamboo hahaha sjuka minnen dt , lysssnaaaa på låten ni som aldrig hört den, haha den e ju sjuuukt gammal ;)
Nu iaf blir dt o sitta vid datorn lite o sen kolla tv o sooova :)
pusspuss

-K



Godmorgon :)

Godmorgon alla, vakna för en stund sen av att barnen kom in o väckte mig o ville köra kuddkrig, så vi körde dt sen talade jag om att jag ska hem idag och då blev dem ledsna dem vill att jag ska flytta in här o gå i skolan här hahaha sjukaaa barn. Sen började Benjamin slå på mittus så jag blev skiiit sur slog till honom på stjärten fan .
Mittus började gråta och grejer, benjamin e sååå elak emot honom och dt gillar jag absolut inte !

Iaf ska ta o käka frukost och sätta på mig kläder och gå ut o gå en sväng sen hit igen o sedan åker vi till mamma o käkar mat o sånt :)

uppdaterar lateeer !

-K

Hos brorsan ;)

Nämen hallå där !
Nu e jag då i hfs hos brorsan..
George e ¨på nå scooter grej o erica jobbar men george körde sönder scootern så han kommer hem sen vid 7-8.
Iaf barnen är jätte snälla vi har lekt o busat och sovit middag. Strax ska vi gå iväg och köpa pizza och godis och sånt för vi ska ha myskväll och kolla film o kolla fångarna på fortet .
Sen blir dt inge mer än så antar jag haha :)

pusspuss

-K

Benjamin & Matteus


Blääääää...

Hellu, sitter fortfarande i skolan med case, börjar ärligt talat tröttna på detta asso så jävla tråkigt o göra samma sak i 2 veckor. E inne på face också så smiko frågade vrf han itne står med på min blogg vilket han gör hahahaa, iaf så skickade han denna låten !

Tvää bra så lyyyssna =)

-K



Freeedaag ;)

Godmorgon :)
Sitter nu i skolan och inte gör så värst mycket, jobbar smått med caset :)
Efter skolan idag ska ja va me sabrine en stund sedan dra mig hemmåt o packa sen kommer brorsan och hämtar upp mig =) Ska sova hos honom i helgen som ni redan vet ;)  Annars händer det inte så värst mycket faktiskt :)

Hörs sen

-K

Kaaaos !

Nämen hallå där igen läsare, e ni sugna på ännu ett roligt inlägg?
Haha läs då detta ! Efter skolan idag så drog jag och sabrine hem till henne, och då fick sabrine för sig att jag skulle klippa henne page och jag har aldrig rört en sax i hela mitt liv i någons hår men hon ba jo dt kmr gå bra jag litar på dig så ja tänkte aja hur svårt kan det vara, och det visade sig vara riktigt sjukt svårt asso !
Klippte henne och det vart total katastrof så var tvungen o ringa runt i min kontaktlista efter ngn som kunde klippa så dem kunde rätta till det och min kusin jackie kom för sabrine fick damp hahaha till slut fick vi tag på Emelie Bäckström =)
Hon iaf lämnade sin pojkvän o allt för våran akutsituation och fixade till sabrines hår och ja det ser faktiskt bra ut hon passar i det men det tycker ju dock inte sabrine hon e helt förstörd och tycker att hennes hår vart för kort.
Emelie klippte även mitt hår, ja jo jag vet att jag hatar att klippa mitt underbara hår men nu e det inte så underbart längre sen resan till marocko men hon klippte en bra bit iaf och jo jag tycker mitt hår vart kort men jag blir faktiskt illa tvungen till att klippa det så annars kmr mitt hår ramla av så slitet det är och det lär aldrig växa om ja inte klipper.
Iaf måste verkligen börja med hårinpackningar och börja sova med olivolja så att mitt hår blir bättre för belive me mitt hår e fortfarande slitet. Det e kaos asso ! Har tänkt på en annan sak också, jag ska inte färga mitt hår förens hela mitt hår får min naturliga hårfärg av sig själv sen tänkte jag lägga in lite ljusa slingor eller ngt :)
Nu iaf har jag plattat mitt hår och sabrine sitt och det är faktiskt dags för läggdags ;)

Godnatt, pusspuss


-K

Godmorgon !

Guuudmöörning everybody !
Sitter i skolan nu och borde jobba med caset men ist så bloggar jag, hihi :)
Idag på väg till skolan så halkade INTE jag och sabrine , hahahaha bäääst !
Igår efter sprattet hände dt inte så mkt mestadels dator och smsandet o ja ni vet hur beroende jag är när det gäller sånt, en gammal bekant från gbg hörde också av sig och det var trevligt hoppas han ändrat på sig som han säger men u know me litar it på nååågoon iaf sedan däckade sabrine o zibbi va på toa o prata i lur o ja låg i sängen o prata i lur o sedan somnade jag också, o zibbi kom tillbaka o tog täcket från mig i smyg du vet yani ja skullle inte märka så fick damp på henne o ryckte tillbaka sen somnade jag igen o imorse pallade jag verkligen inte gå upp, sabrine var tvungen o dra mig upp ur sängen , idag ska ja ta mig fan försöka sova tidigt elr ta mig en powernap när jag kmr hem sen vakna o städa och plugga måste ärligt talat sätta igång med detta caset va fan haha.
Ska ringa brorsan sen och snacka mer om helgen så får vi se hur det blir med de annars e jag kvar här hela helgen och pluggar med sabrine .

Nu har lektionen tagit slut så måste ta och dra mig nu, ska dra ut o ta en 7aba :)

-K


Fult spratt !

Haha,jaha då var det dags att uppdatera igen då denna ggn kmr ni att få höra på ngt roligt !
Jag lagade mat åt tjejerna sen åt vi o vart jävligt uttråkade så vi började busringa folk sen kommer sabrine o säger testa A**** vill veta om han verkligen har förändrats och om han menar allvar med mig, så jag fixade fake msn, fake face och ringde honom óch visst tvekade han lite till en början men sen var det bara o köra på, sa till honom att ja o han hade träffats och att han gav mig hans nr men jag inte hörde av mig pga att jag hade kille så ville vänta tills det var slut och att jag skulle flytta till kd och sånt sen började han säga dt finns en tjej hon e efter mig som fan och hon e dö kär i mig men att han inte har några känslor för henne o lallaala sen så bestämde vi att vi ska träffas o sånt o han bad mig ringa honom imorgon efter jobbet o grejer sen var dt inge mer med det, sabrine smsade o fuckade honom totallt o då började han säga aah jag vet att det var kittys idé och hon är ett dåligt inflytande på dig har hört en massa om henne och varför umgås du med henne eller du kanske är som henne och förstår inte varför du snackar skit om henne till mig och senare umgås med henne och när han sa dt där så flippade jag över på riktigt alltså och fick riktig damp frågade honom vad han menade o han bara asso menade inte att Sabrine snackar om dig utan att andra gör dt o jag har hört si o så ja bara jaahaaaaa okey jaja....

Så jävla typiskt att killar alltid ska försöka komma emellan tjejkompisar och hålla på o vända dem emot varandra ! Inte alls schysst alltså, + att jag var emot detta från början men sa att hon fick göra som hon ville. Det är så vi 2 fungerar iaf, vi säger våra åsikter sen gör var och en som den vill !

Haa dee alla !

-K

Mohaaha !

Hej igeeeen, haha hemma hos myotherhalf (sabrine), med Zibbi.
Haha vi sitter o sjunger o larvar oss skit mkt haha stört sköööna e vi :)
Iaf vi sitter o jämför våra killar och Sabrine påstår att hennes kurd e snyggare än colombianen vilket absolut inte stämmer, men sabrine säger fortfarande att han e snyggare även fastän han e en hårig kurd apa, HAHAHAHA.
Zibbi säger att hennes e snygg o vi tkr att han e dreeeet ful asso. fulare än ful, om dt fanns ett värre ord så hade han varit dt asso ja skojar inte, en kille med finnar e snyggare !
och nu skriker sabrine hållkäften min kurd e snygg.
Igår när sabrine sov så lekte jag hennes kurd o bara teddybear teddybear o hon bara A**** dt räcker nu låt mig sova! hahahaha hon trodde jag var A**** MOHAHAHAHAA !Iaf berättade för D om vad sabrine sa o han ba hon kan ju fortsätta drömma HAHAHA !
Asso vi e bara för klockrena :) Sick people !
Anyways vi sitter o lyssnar på arabiska låtar oså kom denna gmla stört sköna låten upp, asso den nedanför, så lyssna gärna ;)

pusspuss

-K


Godmorgon !


Godmorgon allihopa!
Vilken härlig morgon va?
Sitter i skolan nu och jobbar med case.
Somnade inte förens 5 imorse ändå e jag vaken tack vare sabrine, hon skrek o hade sig så att ja skulle gå upp.'
Igår kväll satt ja på datorn o drev me Zibbis x , han e totalt handikapp på riktigt så iaf sabrine fick riktig damp iom att hon it kan sova när dt e ljust och datorn lyser upp hela hennes lägenhet (lägenhet o lägenhet, rummet HAHAHA) Iaf så la ifrån mig datorn o börja messa ist hahaha. Iaf tillslut somnade jag. 
Sen när vii va på väg till skolan så ramlade Sabrine och drog med mig så jag slog i huvudet, axeln och armbågen och vart heeelt svimfärdig. Hahahaha första ggn ja ramlar denna vintern faktiskt.
Idag händer det nog inte så mycket, lunch 11 sen slutar vid 13 idag ska gå ner på stan o köpa snoddar o sånt till zibbis hår sen hem o sånt o senare blir dt o laga mat.

Uppdaterar om ngt händer sen, lyssna på låten
pusspusss

-K




Sova boortaaa !

Heelloo everybody !
Tog bussen till kd förut o ringde till pappa o sa till honom att ja sover hos sabrine tills på fredag ist för o sova hemma så jag kmr upp till skolan o sånt o så säger han: Micket bra idde HAHAHAHA. Sen iaf va jag o fika med sabrine på waynes sen drog vi iväg till hemköp o handlade mat o fyllde hennes kylskåp så vi har o käka o sånt.
Sen drog jag hem till henne o hon va kvar o vänta på Zubeyde som kom ifrån sthlm så  jag städade o plockade undan o fräschade till lägenheten. Sedan kom dem o vi lagade mat o sånt o nu har vi precis ätit o sitter o snackar om allt möjligt..

uppdaterar om ngt händer
pusspuss

-K


Uppdatering...

Jaaaao, kollade CSI o sen Navy. Fy i helvete va jag älskar de där serierna, tröttnar då verkligen inte på dem.
Just nu ligger ja i sängen o dricker chai me kanel stänger i och ska kolla 2 ½ men o sen jims värld o alla älskar raymond.
Har ont i huvudet som fan e nog ba för ja e så trött men inte får sova riktigt ännu bara för att ja ska snacka i lur med en tvää skön snubbe asso.
Tänkte skriva ba för att ja e uttråkad och också säga godnatt o sov gott !

Pusspusssss

-K

Grym liten tjej asso !

Hallååå däär läsare !
Idag har det inte hänt så värst mkt ! Kom upp i tid till skolan iaf även fastän ja somna vid 4 vilket är ett mirakel !
Denna ggn va det faktiskt sabrine som kom försent, mohahaha :) Iaf jag o sabrine satt o prata hela skoldagen så lärarna fick riktig damp o grejer o sedan va vi hemma hos henne en sväng o efter dt bara varit på stan o kollat o affärer o sånt. Såg en skiiiiiiit snygg jacka på VILA, den var beige och hade en skiiitfin luva sån riktigt snygg vår jacka som ska bli miiiiiiiiiiiiiiiiin ! Älskade den asso :O:D Har även gått runt o stört mig på mitt hår, blir nog tyvärr tvungen till o klippa det och det vill jag veeerkligen inte :( Iaf efter stan tog vi bussen hem bara o nu e ja hemma o glor CSI :D

Förresten tkr ni alla borde lyssna på denna lilla tjejen asso, grym e hon för o va så liten, det är Will Smiths dotter.
Hennes röst liknar Rihannas faktiskt ! Så jaaaalla lysssnaaaa


-K



Mitt hår :(

Mitt hår e förstört på riktigt alltså försökte platta de nu o jag vet inte asso, den där jävla fittan som jobbade på den där salongen ja va på första dagen i marocko förstörde det heeeelt, mitt hår har aldrig varit såhär slitet elr torrt ! E riktigt ledsen alltså, mitt hår e mitt allt älskar verkligen mitt hår o så fuckar hon de ! Mitt hår behöver så jävla mycket fett nu så måste sova med olivolja i håret så ofta som jag bara kan ju.. E verkligen sur för detta asso..

Iaf nu gör jag inte så mkt, ska äta sen & glo på tv. Bara gud vet när jag somnar ikväll .

uppdaterar om ngt händer

-K

Reminds me of you :)



Sex in the rain ;)

Herreguuud, va vaken till halv 9 imorse !
Snackade me en snubbe på facechatten, han va allt sjuk den där haha ! Iaf vi satt o utbytte låtar o sånt och jaa ni känner ju till mig o mina sexlåtar ! Iaf fick äntligen sova sen o blev väckt av Mariella vid halv 3 typ vilket inte var trevligt, ville soova mer !
Gick upp o såg att mamma stod o lagade mat o pappa glodde på tv. Brorsan ringde även och ville att ja skulle va barnvakt åt Benjamin och Matteus på lördag, vilket ja jätte gärna ställer upp på iom att jag aldrig får umgås med dem barnen och vi glidit ifrån liksom. Så brorsan krm o hämtar mig på lördag, han skulle på nå jävla rally och Erica skulle jobba.

Iaf satt och kollade resor till Egypten och guuuuuuuuuuuud va jag är sugen på att åka dit asso, saknar egypten så fruktansvärt! Pappa ska åka ner snart har han bestämt sig och jag och mamma ska också ta o åka ner. Ska försöka dra med mig Sabrine ner också ! Har ju träffat hennes familj så dags för henne att träffa min ! Funderar starkt på att bara jag och hon drar dit 2 veckor sen khalas till sommaren jamaica kryssningen :)

Nu gör jag inte så mycket, precis ätit och fixa ögonbrynen och nu ligger jag bara i sängen o latar mig o glor tv.
Mamma tjatar på att jag ska göra de där jäva kassarapporterna men jag orkar verkligen inte göra dem just nu va fan helt dryyyygt + att hon e såå seg så det tar hundra år !

Uppdaterar senare om ngt mer händer, puss på det !


- K





Godmooorgooon !

Godmorgon alla !

Vaknade för en stund sen kollade face och hade fått ett meddelande av en viss människa som skriver: Vrf säger du till folk att jag vill ha dig jag vet inte vad o börjar säga massa saker. Detta e mitt svar till dig : skulle aldrig i hela mitt liv gå runt o säga det till folk för du e så jävla ful o äcklig så skulle bara skämma ut mig själv om ja sa det. Förresten va leker du smal för och tror att du e snygg o sånt lek inte Brad Pitt för du e inte de ! Du e skit ful för guds skull o smal e du då verkligen inte. Skäms du inte ? Va har du för spegel hemma? sån där som finns på liseberg som man ser smal ut i elr? Iaf du e pinsam o du skämmer ut dig själv bara, i mina ögon e du patetisk !

Så nu tillbaka till dagen, ringde sabrine o berättade om den där idioten och hon ba skrattade i luren på gud dt e skrattretande faktiskt iaf sen hoppade jag in i duschen o nu har jag gjort nudlar med majs i muuuums god frukost de hahaha :) Efter att ja käkat ska ja ta o ringa Daniel sen vet jag inte vad som händer men uppdaterar sen I guess :)


-K

Sista sekund....

Jaha, skippade skolan idag mådde som ett as imorse va alldeles snorig och hade fetaste huvudvärken.
Tog bussen in till kd vid 13 och sedan åkte till sjukhuset, mamma hade redan vart hos läkaren och hon ska operera halsen 9 mars och handen 14 mars.... Daniel ringde o tjatade på att ja skulle komma så ja tänkte aah skitsamma ja åker väl dit efter att ja e klar, iaf ja träffade min läkare o sedan drog vi till bergvik o käkade o sedan stress shoppade jag iom att ja tänkte skynda mig hem för att sen åka till Daniel vilket it blev av iom att dt blev så sent så jag fick varken träffa Daniel elr shoppa ordentligt, kul kul :/ Måste verkligen planera när jag ska åka till Daniel, kan it komma ba sådär i sista sekund...
Sedan åkte vi hem och jag drog till Jasmine o va där ett litet tag sen gick jag hemåt o nu e jag hemma o sitter vid datorn och inte gör ett skit..
Förresten pratade med Adrian och han kommer i sommar, iiih underbart <3

-K

Fortsättning på Marocko och resan hem :)

Jaaaaa, då kommer fortsättningen på marocko !
Jag och sabrine var och spådde oss och vi hade verkligen fått onda ögat asso av folk, så vi tog bort allt sånt o grejer. Jag och sabrine och massa andra killar drog ut och festa på en riktig nice nattklubb med skimo, sarsor och zack hahaha vi hade skit kul skimo försökte snacka engelska hela tiden o säger I will push you och I want to lick your pussy hahaha han skriker det också så att alla hör det asso riktigt sjuk och rolig snubbe du ska se när han säger att han e bäst på att snacka engelska haha han säger "Im fly in english" HAHHAHAHA
Haha och Zack då, aldrig mött sån människa han e sån som kan inte äta ute och borstar sina tänder med mineral vatten och duschar med mineralvatten o massa skit han e stöörd på riktigt ! Oså träffade jag en kille sen som heter Amin han va skit söt faktiskt men asso jobbig snubbe visade dt sig i slutändan, ska förklara varför. Iaf va med honom o hajar och ayoub o hamza o alla på smart som e ett café träffade taha amins kompis som va skit läcker asso riktigt snygg, vi snackade heeela kvällen och sånt, sondos en tjejkompis gillade honom men han gillade dock verkligen inte henne. Haha ni ska se ayoub han ser ut som tweety, skiiit söt haha liten kort och e dj haha =) Iaf sen drog jag, sondos, amin och ayoub och käkade tog en tur på lacotte o sen körde han hem oss o amin vägrade låta mig gå hem han ba snälla gå inte o jag vet it vad lalala men till slut lät han mig gå upp.
Jag kom hem och berättade allt som hänt för sabrine o sånt o så från ingenstans ringer taha mig hur han fick mitt nr dt vet ja it men han ringde o fråga om vi skulle hitta på ngt o sånt och ja sa att ja it kunde iom att ja träffade ju liksom amin o dem e ju kompisar bara fittigt liksom. Iaf dagen efter på morgonen när ja skulle ringa amin så svarade han it så ja sket i det liksom så ja o sabrine o sondos drog ut o käkade och sånt sen drog vi till smart o vem ser vi där jo amin jag sket i vilket o så liksom men taha kom fram o hälsa o hamza o ayoub men han hälsade it så ja brydde mig inte. Den dagen sov jag hos Sondos och sabrine sov hemma hos hennes mormor.
 Iaf dem följande dagarna va dt bara o gå ut o fika på manara eller smart o sitta med ayoub o dem sen från ingenstans så snackade jag med amin bara för att han satt o ringde mig o jag vet it vad så jag tog med mig sabrine till smart o vi drog dit för o prata me honom o han pratade med sabrine o berättade en massa saker till henne o asso ärligt talat ja kunde inte tro mina öron :O
Han hade börjat få känslor för mig vilket han tyckte va jobbigt för att jag skulle åka tillbaka till sverige + att alla hans kompisar säger att jag inte är bra för honom o speciellt taha o jag vet it vad, och det roliga e ju att taha säger så bara för att ja skulle gå ut med honom, jävla idiot liksom men egentligen så brydde ja mig liksom it direkt så har ju ändå en i sverige bruuuur !
Iaf blev it så mycket av det slutade vara på smart bara för dt inte skulle bli för jobbigt för amin tyckte ändå synd om honom, ist följde jag med Sabrine och Hamza ut o sånt vi drog hem till honom en stund sen drog i till VIP skit soft ställe en bög började dansa magdans o jag vet it vad o vi dog av garv men han va tväää duktig faktiskt bättre än tjejerna AHHAHAHA. 
Sen var vi bara på manara o ja var med hamza lalouli elr hur han stavas sista dagen vi va i casa o sånt sen på måndagen tog vi tåget till Marrakech och gud va vi krångla med bagaget o grejerna herrejisses asso när vi väl var framme tog vi taxi till lägenheten och drog ut o käkade grillad kofta och sånt sen gick vi och åt sniglar o gjorde henna på handen och kollade i butikerna och sånt marrakech e skit fint verkligen vi åkte sån hästvagn du vet sån som prinsessor o sånt åker ni vet hahahaha runt hela marrakech o jag o hajar satt o sjöng och hälsade på alla vi såg o vissa följde efter oss o grejer hahahaha iaf sen drog vi hem o sov o morgonen därefter åkte vi HONDA.
Asso sån fattig tuktuk grej till flygplatsen bara för att vi it hitta ngn taxi hahah walla skiit kul va det vi satt där bak och skrek och sjöng o pratade med alla o flörtade o grejer, människorna blev som tokiga hahaha sen när vi va framme så visade det sig att vi nästan höll på o missa flyget, vi trodde att flyget skulle åka 13 men det skulle åka 11 tur som fan att vi åkte tidigare iaf när vi skulle in till flyget såg jag ngn som ja kände igen, o jo då nog allt visste jag vem dt var, Akis tror ja han heter elr ngt sådant han e grek o bor i sthlm han e skiit fin men jävligt kort. Tror han kände igen mig faktiskt för han glodde sönder.
 Iaf ingenting sades förens vi gick av planet o var framme i sverige, hajar ropade på mig och akis ba vände sig om o kollade på mig o då visste ja att det var han hahaha sen iaf var vi på arlanda till 22 o tog bussen till västerås bytte i västerås hajar o dem gick av i örebro o vi var framme i kd 3 på natten o vi tog taxi hem till sabrine sen på morgonen drog vi it till skolan hahaha  palla fan jag åkte hem sen och en av mina resväskor tog en kärring på bussen när hon skulle av i molkom, hon tog min ist för sin o dt vart kaos så fick inte min väska förens idag och sånt haha när ja öppnade min väska hade hon skrivit fetaste brevet till mig o grejer o bad om ursäkt för allt o sånt iaf idag var jag itne heller i skolan utan va hemma sov till 16 typ o nu har ja precis packat upp mina väskor o gjort ordning i rummet, ska glo tv nu :D


Förresten ska försöka o inte skriva så långa jobbiga inlägg men blev så fucked up när man it hade ngn dator att uppdatera allting på när man va i marocko, nästa ggn tar jag då fan med mig min dator eller ngt assso , men nu kmr inläggen vara korta :) Ni undrar säkert var bilderna från marocko är men dem kmr chilla lite bara hittar it kabeln till min kamera :s :/

-K

Marocko...

Jaha, dags for ett nytt inlagg dem senaste dagarna har det ej skett mkt vi va hos sabrines pappa o traffade hennes farmr o farfar sen  drog vi till cafèeet o sa satt 2 o kysstes och han som jobbar dar sa till dem o han borjde sla han som jobbade har o dt blev brak o alla hoppade pa honom o ja tog en stol o tankte kasta den o dem stoppade mig hahahahaa iaf vi drog till loubna igar och at fisk sen spadde hon mig och hon namde namnet pa min alskare o vem som alskade mig och hon berattade att min mamma har en tumor vilket e sant aven fastan ingen vet om dt men nu e det ute och hon berattade aven att ngn av mina foraldrar kmr ga bort vilket fick mig att borja grata men iaf ska spa mig hos ett proffs sa far vi se men allt hon sa va sant. vi drog till ett cafè efterat och spelade kort o jag o sabrine brakade sen men nu e dt lugnt. Thomas zubeydes bror kmr pa lordag och da ska vi ut o festa wiihuu annu en som kan svenska. Sabrine e nu hos sin kompis o ja sitter me hennes syster o hennes andra kompisar pa cafè hon ska boka tid sa vi kan spa oss och fa bort onda ogat fran mig o khalas.

Uppdaterar mer nar saker o ting hander.

-K

RSS 2.0