Lydias Diner ;)

Hejsan läsare !

I fredags när jag var framme i gbg kom hela ligan och mötte mig, drog hem och typ sooooov va övertrött!
Lördagen va jag och luffa me dem dära flippade människorna sen drog jag och Jenina till C.R hahaha ;)
Efteråt mötte vi upp Ella o Rayen i stan och drog hem o ella fick feeetaste utskällningen :O
Söndag, drog jag till C.R och myste o kollade på film hade tvää mysigt helt go e han på riktigt, det va så mysväder ute, det snöade o sånt, helt härligt kille asso !

I måndags vaknade jag med tvä svullna ögon o josefin tvingade mig till stan så åkte o mötte henne o vi käkade på lydias haha ;) Efteråt hände det inte så mkt gick runt i affärer o lärde josefin vilka borstar man skulle ha till smink och gissa vem som smsar mig :S JOOO B ! asso skojar snubben med mig elr dt har gått 7 månader o han smsar mig, han skäms inte :s  Han påstår att det var Melis som sa att jag va i gbg, uuft sån liten hora hon e !

Igår vaknade jag och skulle gå till praktiken så såg att dt var 1 minut tills 4 skulle åka så sprang ner för trapporna såg en vagn o sprang in haha så sen råkade somna i vagnen när jag vaknar jag e i redbergsplatsen och nee jag skojar inte , jag hade gått på 8an och dt var 10 minuter kvar tills ja börja :S  asso sån otur jag haaade haha sen gick på 3an därifrån till stan och vad hände? Jooo vagnarna blev strömlösa asso jag började nästan gråta, det var min första dag liksom och jag blev 40 minuter försenad:S Men dem tog det helt okej faktiskt dem e ööversnälla där trivs som fan helt underbara människor som jobbar där asso ! Det går skitbra, har alltid något att göra och blir inte rastlös. Igår fick jag typ bara ta in disk o diska och servera och hjälpa till och göra iordning saker  osv:) Jakob var inte där igår bara hand föräldrar o hans mamma bad mig komma kl 11:) Hans mamma e skiiit söööt hon e såå snääll o dem andra säger att jag borde ta henne med en nypa salt haha, tycker it hon e jobbig :s Hans pappa e skit rolig haha skojar hela tiden o så :)

Imorse fixade mig och drog till jobbet och var där halv 11 och idag va jakob där så han ba : DU e sen ! Jaag ba: din mamma sa att ja skulle komma 11:O Han: Aaaha, då e du tidig haha ! Gick bra idag med, tiden gick jävligt fort. Det finns 2 killar där som e 3 år yngre än mig som praktiserar, asso dem e heeelt otroliga aldrig sett så lata människa herregud hur tar hundra år för dem o göra ngt o sen dem har it ens gjort det ordentligt asso fick psykos damp på dem och när dem gör ngt de smutsar ner allt OCH gör inte rent efter sig :s  Idag fick jag även ta emot beställningar och slå in på kassan o sånt de va kul :) När ja sluta kom Jenina och ngn torr jävel och mötte mig vi va helt uttråkade, vi köpte muunkar sen satte vi oss på 11 mot saltholmen o åkte runt bara för att hahahaha :O sen drog vi till hk till mixen heeelt onödigt uuuft ! iaf efteråt åkte till hjällbo fick damp o sen åkte tillbaka och gick hem pallade it !

Nu händer det inte så mycke ska dricka chai o sen kolla csi efteråt blir det att sova ska jobba 10 imorgon :)
Längtar faktiskt :) Lyssna på dagens låt nu ;)

-K

Yäääyoo !

Hejsan alla !

Nu har jag varit jätte jobbig när det gäller bloggen och har inte heller tagit bilder som jag skulle osv och det är då för att jag fortfarande it hittar kabeln till min kamera & för att jag fortfarande har min fattiga hotpink lur ! och nu kommer ni bli chockade ! Som ni vet så lämnade jag ju in min lur på lagning och den va dem på väg att skrota pga missförstånd men fick tillbaka den ifrån skroten och när ja äntliiigen ska hämta ut den och tar fram den för att kolla på den i butiken så e vänstra kanten helt intryckt och grejer och då vart ju jag raaasaaande asso va fan e det för fel nuförtiden? Jag lämnade in den på lagning för at få den hel inte värre än vad den vaaaaa !!! Asso blev skit sur faktiskt! Inte kul alls att gå runt med en fattig telebabo ! Ronny va inte inne i butiken så Micke frågade om han fick ha kvar luren till idag och visa Ronny och sen så när han visar ronny så säger han aah men finns inget vi kan göra mer än att lämna in den på lagning igen, skojar dom med mig elr? har gått lååångt över 1 månad sen och det skulle ta maaaax 3 veckor + att jag har ju fan trygghetsförsäkring på telefonen så borde ju få en ny och sen så e det inte heller mitt fel att luren e som den är ju, när ja lämnade in den va den ta mig fan hel utan en enda reeepa !
Det är väl bara att gilla läget, mer än så kan man väl inte direkt göra :/ Dessa senaste dagarna har det inte hänt så mycket alls, i måndags drog jag med linas muppade sjuka handikappade kompisar till tingvallahallarna och fika och snackade en massa skönhetstips och grejer sen drog vi in till stan o käkade Mc, dem hade ju 20 års jubelium så dem hade Big Mac & co för 20 spänn och skoja inte om att det var världens fetaste köer, det var en kille som stod framför oss och gissa vad han frågar : Tror ni att ja skulle kunna få mina 5 big macs utan sesamfrön? Asso går det inte så e det lugnt o ja ba ursäkta mig men tycker du verkligen att det är nödvändigt att dem ska göra det när de e full rush och du ser hur köerna ser ut? och då skämdes väl han lite sen iaf drog jag hemmåt, i går var jag inte i skolan, försov mig heeelt men det gick bra ändå pluggade hela dagen ist hade ju 2 prov idag som gick alldeles utmärkt faktiskt, va inte så svårt som jag hade förväntat mig.

Börjar gå jävligt bra för mig i skolan nu asso har faktiskt börjat arbetat på lektionerna ist för o sitta o inte göra ett skit ! Men så är det när man umgås med dem som har en hjärna och faktiskt bryr sig om sin framtid ! Men efter att jag gjort provena idag drog jag till jakeys skola i orrholmen och sen vart ju ja förbannad när mamma ringde o sa det där med telefonen så sen drog vi till expert i karlstad för ja ville veta va dem tyckte o dem tyckte att det var heeelt fel att det skulle bli sådär och att det är något dem måste fixa snaabbt ! Sen drog vi o käka subway va så hungrig att ja höll på o dö hade it ätit på hela dagen för pluggade ist för o gå på lunch sen träffade vi Victoria en snabbis som skulle gå och klippa sig sen drog vi till arkaden o där hittade jag dessa underbara skooorna, Guuud så lycklig jag vart när jag såg dem, vart heeeelt förälskad! Men jävlar vlika klackar det är på dem asso haha, farligt att gå i dem men dock så gör det inte ont att gå i dem men känns bara lite ostadigt så kmr se förjävligt ut första ggrna jag går i dem  :O Så när jag har en dålig daaag så hjälper det verkligen med att shoppa säger jag bara ♥ :D
Imorgon förresten har jag sovmorgon, känns helt underbart ! Idag skulle jag egentligen ha packat till göteborg men det orkar jag verkligen inte göra måste plugga på provet ja ska ha på fredag så jag klarar av det ! Sen ska jag även göra om alla kapitlerna jag redan gjort bara för att ........ Och dem ska jag göra när jag åker till gbg, ska även göra administrationen och lite annat iom att jag inte kommer vara inne i skolan på måndagarna som resten av eleverna ! Imorgon måste jag verkligen ta tag i detta med packningen fan , måste även se till så att jag får med mig allt o inte glömmer bort något :)  Ska bli så skönt att komma bort i 6 veckor, ser verkligen fram emot praktiken på Lydia's Buffé :) Har även bokat upp en massa träffar med folket där ! Och förresten så vet alla att jag ska komma och förvänta inte er att jag ska höra av mig och boka upp träffar med er utan det får niii då göra, ni tjatar på att ja ska komma o när ja kommer hör ni knappt av er o sen när ja åker så skyller ni på mig !
När jag börjar praktisera på tisdag förresten så kommer jag börja blogga om hur det gått för mig så ni som vill veta hur det går för mig på praktiken behöver bara följa min blogg för ska skriva om praktiken där :) Har jävligt sköna dagar, jobbar 10-14 tis-fre ! Sen vet ni ju också att jag ska fira min 18-årsdag i Götet, och då vet ni blir de party paarty ska skaka med flickorna ! ♥

Nu hörrni va det allt för mig, detta blev ett överdrivet långt inlägg men jag vet att ni e intresserade haha ! Ska bara ta o bjuda på en låt också innan jag är klar med bloggandet för idag ! Gammal låt jag vet men den e fortfarande en av favoriterna, Im your pusher baaaby ♥

-K


Heejsan ;)

Hejsan alla ;)
Idag har det inte hänt så värst mycket ! Har känt mig väldigt sjuk idag men ändå har jag jobbat och solat med Jasmine :) Min äldsta syster neven har även varit här med barnen idag och guuud va celina e jobbig haha skriker o gapar o kan inte vara utan sin mamma o asso ba skämmig unge ! hahaha Sen iaf har jag inte gjort så mycket ba varit hemma:) Haha förresten idag när jag jobbade så fick jag en beställning på en blåbärs smoothie och sen gjorde jag ju den o sen när ja skulle ta av själva behållaren från mixern så startade den igen och det va blåbärs smoothie överallt sen, hela jag va full i blå/lila prickar o hela köket haha, va inteee kul asso haha pappa fick riktig damp haha !

Just nu e det bara face och msn som gäller, förstår mig it på såna som ska festa heela jävla tiiden usch asso ! Haha, förresten när jag kollade senaste nytt på face så såg ja att Tesa laddad upp denna snygga bild på Romeo, haha han ser fan ut som en skinhead haha hade det it varit för håret hade jag trott det hahaa ! Riktig goding de där ;) Annars händer det väl inte så värst mkt, ska la göra mig en kopp chai o mysa ner mig i sängen. Haha igår förresten va en katastrof dag fylld med en massa albanska haha.. Sjuk i huvudet e jag :s

jaja puss på er !

-K

Soolaa ;)

Hallå där :)
Har verkligen it orkat blogga faktiskt men tänkte ja skulle ta o göra det lite snabbt nu bara.
Igår ringde jag till expert och frågade efter min lur iom att den fortfarande är på lagning, så pratade då med Dennis o han sa att den redan va där o att den varit dör i flera veckor så ja vart helt chockad liksom tänkte liksom hur fan kan dem inte ha hört av sig ! Så vi gjorde upp att jag skulle komma när jag kom hem till filipstad så jag gick dit och när dennis skule gå iväg och hämta min lur så dröjde han som fan så kommer han ut därifrån efter typ 20 minuter o säger eeehmn, duu vi har blivit av med din lur :/ Jag ba WHAAAAT? Så ronny ringde o grejer till verkstaden och grejer och det visade sig att dem skrotat min lur så nu ska ja antagligen få en ny elr något, asso heeelt komplicerat, hur kan man skrota ngns lur bara så, det va inte ens fel på telefonen utan på laddaren :S Jaja, spelar ju egentligeninte mig ngn roll, ba jobbigt att det tagit sån tid... för får ju en ny ändå så :)

Iaf idag har jag inte gjort så mkt, kom ner till mamma vid 14 och har varit me samuel typ han va o klippte sig och vart missnöjd med frisyren, vart helt fel tycker han o ja sa till honom att raka sig på sidorna och ha stjärnor o sånt o ha det snyggt liksom, han har ju liksom sånt hår så det skulle passa ! Gjorde upp men honom att jag skulle följa med honom så han får en ordentlig frisyr till veckan innan ja åker till göteborg :) Tog även hand om julle en stund och guuud så busig han har bivit o springer runt överallt och skriker o har sig haha!

Just nu väntar jag på Jasmine som e i Karlstad, vi ska dra iväg och sola och antar att jag solar 35 min idag meee! Jag vill bli bruuun på riktigt asso, e trött på att va såhär vit asso ja vill va neger , dt e så snyggt ;) Förresten såe jag fortfarande kvar här på caféet, har varit dt sen 14 liksom och guud asso mamma hade tagit in ngn praktikant här som verkligen inte visste hur man skulle uppföra sig, asso skrek framför kunder och kaxa emot när man sa till henne att göra något, och då undrar man, hur i helvete ska det gå för dig sen ? Vem ska vilja anställa dig? Okeey, ja e också sån som kan säga emot o så men dt där va kaaaaos assso sheeaat :s
Jaja, uppdaterar sen elr imorgon, pusspuss !

-K

Rolig promenad ;)

Hellu bebes ;)

Haha, som ni vet så var ja o Jakey ute och promenerade och sen ringde en människa mig o säger : Jag vet vem som tagit Marios (min andra kusin) lur, så berättade dem vem och hur och sånt vilket stämde exaakt in på hur ahn blev av med den roligt nog så ringde jag upp personen och påvägen dit hittade jag paki o hero de va också ute o promenerade o dem ville gärna vara med o kolla på aah ni vet hur de älskar drama dem där hahaha iaf :) Jag hade ju sagt till personen att jag skulle betala för att få tillbaka luren vilket var en ren lögn, varför betala för ngn som man redan betalat för sen iaf så säger personen jag lovar kitty om du it ger mig 500 kr jag kommer göra si o så o aah jag hotar dig sen började hennes stora syster som är 21 liksom va helt omogen o bara skrek o grejer men iaf jag tog luren gav henne sim kortet o sa till henne att jag tar emot hennes hot o gick haha stackars människa.

Hon lär ha blivit helt chockad iom att jag va sån som slogs och hade mig förr men it är så längre, iaf bruden skreeek aallt efter mig och hon envisade även om att hon köpt luren från någon o då tycker man ju isf att det e den människan hon köpt luren ifrån hon ska kräva pengar av, inte av mig hahaha :) Så jag bara gick och min kusin stod kvar där o sånt o pratade sen kom min morbror och hämtade mig för han ville prata me dem men då hade dem redan stuckit så vi hämtade Jakey o sen drog hem letade upp kvittot och jag har laddat upp bilder här nedanför där man kan se att båda serien nummer stämmer in :) Imorgon ska han även hem till hennes pappa och visa upp kvittot och telefonen så han också vet vad som pågår :) senare när jag loggar in på fb så skriver personen som sa till mig vem dt va att hon sagt till honom att jag sagt att han snodde den och hon köpte den av honom, asso skojar ni elr? haha killen e helt oskyldig + han gjorde det rätta, han är även god vän till familjen =)

Ni förstår jag laddade upp dessa bilder på fb också och taggade bruden så hon kunde se. Sen kom ju mario hem och han vart överlycklig över att få tillbaka sin lur han va skiit glad verkligen men samtidigt förbannad för han trodde att han ba tappat bort den men vi antog ju hela tiden att den va snodd och vi anmälde ju även att i blivit av med luren så¨det spelar ju absolut ingen roll =) och nu ska jag tydligen bli anmäld för har lovat henne 500 kr? haha be my guest anmäl mig vet ja it för att du kommer långt med det men varsegod =) Jacquline har även spelat in aaaaaallt från första början så som du sa det blir "ord mot ord" :)
Så jaa, det var en väldigt trevlig promenad =)


Just nu är Jacquline iväg och jobbar emd min morbror o när hon kommer hem ska vi göra hennes film recension på filmen "möss och människor" och sedan blir dt att glo en massa filmer som Mario nu ska ladda ner o så en massa godis o sånt wiihoo ;)
Puss på det ;)

-K



Serie nr från kvittot : 358218030142398


Serie nr från luren : 35821803 - 014239 - 8

Confused :s

Heeejsan stalkers !
Idag har jag inte varit i skolan, och jag är fortfrarande kvar hos min kusin !
Har ont i hela kroppen och kan knappt gå fattar it vad feeelet e ! ska förresten sova hos min kusin idag me.
Just nu e det kaos i min hjärna, har it kontroll över mitt liv längre känns som om mitt liv ligger i andras händer och det är dem som bestämmer över mitt öde och att jag inte har något att säga till om vilket bara känns väldigt feeeel! Men men vad ska man göra, måste ta tag i mitt liv det funkar it såhär, sitter och väntar på andras respons ist för att komma på egna lösningar !  Så bara för jag e jävligt förvirrad så vet ju ni vad jag gör, jo jag sjunger hööögt också haha, har tagit över Martins rum o bara sjunger söönder mig, längesen faktiskt det e överdrivet längesen! Hahaha kom på att börja sjunga bara för att tjejerna i gbg påminde mig om hur skönt de va att ba få ut känslorna så :)

Iaf ska ut o promenera i krp nu med Jacquline, får se om dt blir vp ikväll.. har mördat energi dricka idag och godis.
Asso ja e heeel cp nu på riktigt kan it tänka klart ens... När vi kommer tillbaka ska vi kolla på sisters act 1, 2 och 3 bara för att! Får se om ja uppdaterar sen !

Bjuder på denna låten också, den förklarar också väldigt mkt, känns bara så konstigt !

-K


I let the bad ones in and the good ones go !

Hejsan staalkers !
Åkte ju till gbg i fredags och när jag väl va framme drog jag till Lydias direkt och fick praktiken där så där kmr ja vara i 5 veckor ;) Efteråt så drog jag hem till hk och käkade o sånt sen hängde med mina bebes till bsjön på vps café , dt blev kaaaoos där inne på riktigt, senare drog vi till hk igen och köpte kebabrulle på glorias och drog ill mixen, där hittade vi sabrin, kerime och zeinab :D sen drog hemmåt satt vid datorn en stund o sen däckade jag med mariella i min famn, så sööt e hon, hon har verkligen saknat mig :)

Lördagen va helt okej dag vi luffa lite sen drog vi till stan o flippade med alla sen käka vi mc och drog till hk o sen till hjällbo o sen till hk o sen till stan o sen till hk igen för o hämta mina kläder sen kom Daniel och hämtade mig o sov hos honom....... Det var väl trevligt I guess, it direkt vad jag förväntat mig men men hahahahaha roligt va det !  Imorse vaknade jag och typ va helt död, va helt svart runt ögonen o grejer såg ut som en panda haha :) Iaf Daniel skjutsade mig till tåget sen va dt inge mer med det, träffade Ella i stan vi käkade mc och sen drog vi runt i affärerna o sen lämna hon mig i centralen, prata typ i lur hela vägen hem o när ja kom fram i kd köpte jag en massa godis och 2 liter energi dricka o nu e ja hos kusinen i krp , de e la gött de vettu ! Åker tillbaka till gbg om 2 veckor, längtar :)

Just nu sitter vi ba i vardagsrummet, ska snart hjälpa henne med sina läxor men har så jävla ont i munnen dt ba värker har skavsååår brooor va e detta, haha iaf har skit ont i kroppen också, sov la it så jävla skönt människan rör på sig som fan, haha säger bara till er klagaaa aaldrig på mig asso hahaha ! Just nu blir dt BB, hoppaaaas verkligen att sanna åker ut idaaag hahahaha, jag längtar tills Roza it e immun längre så hon kan åka asso börjar tröttna på henne på riktigt hon e riktig kahpe asso :S Hahaha sen har vi ju Gurkan asso om it han hade varit med hade jag it kollat på de hahaha, och Patrik han hunken elr va dem kallar honom för han e ju så jävla snygg asso, lätt att jag hade hahaha !


Men men , ni ska även få dagens låt här idag !
Denna låten passar perfeekt in till helgen som varit, lyssnar ni noooga så tror jag ni fattar hur jag uppfattar låten elr ja ni som känner mig tror jag fattar mest !

-K

Gööötlaaboorg !

Heeejsan alla läsare :D
Igår efter skolan drog jag, annie och jessica ut o kollade runt i affärerna o jessica köpte sig en klänning o ja hita igen jävla fin poncho/ cape gick runt i varenda affär, iaf efteråt drog ja o annie till jacquline som va på tullholmen o jävlar vilket jävla väder de va, asso hemskt va de :/ Sen drog vi til wayne´s o fika och efter de mötte vi upp jacqulines föräldrar och åkte till sjukhuset och annie följde med.  När vi va framme på sjukhuset så parkerade vi på handikapps parkering bara för att min morbror har ryggproblem och har tillstånd till de och då började en svenne kärring o kriga me oss o ba aah ni får it stå där jag vet it vad så ja fick damp o skrek på henne o kallade henne för surkärring o sa att hon skulle sköta sina problem ist för o lägga sig i andra o att vi faktiskt har tillstånd till de ! Sen iaf drog vi in till mamma satt där en stund o snackade en massa om allt typ sen drog vi in till stan igen och jag o annie käkade på BK och åkte sedan hem, o när ja väl va hemma däckade jag diiiireeekt asso va såå trött.

Imorse vaknade jag och gjode mig i ordning o gick ner til caféet, kl va typ 8 när ja kom sen bytte ja om o började jobba, mamma blev utskriven från sjukhuset så pappa o evert åkte o hämtade henne o jag har bara jobbat idag, imorgon åker jag till göteboooorg  ! ÄNTLIGEN!! På fredagen ska ja checka praktikplatsen och sova hos kusinen och på lördagen hos daniel antagligen ;)  Det lär väl märkas vad som händer :)  Idag har jag även lagat mat åt personalen, har gjort potatisgratäng, köttbitar med en massa grönsaker och gräddsås :) Just nu händer det it så mycket , rätt lugnt nu så vi har precis fikat och nu ska vi upp och städa sen ska ja hemmåt o packa och duscha o fixa mig inför helgen och för er som i vet i gbg , ja e framme 16:50 i centraaaleeen ;)

uppdaterar kanske senare, elr jaa de lär väl märkas i guess :) pussspuss

-K

Busigt ;)


Hejsan alla, tänkte bara visa lite smått en del av de sminket ja köpt haha, asso jaaa ;)


Dem färgerna ska vara i dosan och läppstiftet.



Sen köpte jag detta kitetköpte eye remover också.
detta pudret med denna borsten.
Foundation också :)
age fighting eye cream
köpte conealer. 
foundation brush
eyeliner 
mascara
köpte detta brush collectionen.
denna goda parfymen
Tror det är allt, vet it om ja köpt ngt mer haha :/


-K

Hihu !

Hallå där igen!
Imorgon är det ju studiedag, skiit skönt =)
Har beställt all smink nu också, kmr få det mesta på tisdag, underbart ! Förut ringde jag till mormor o morfar, morfar säger att det är dags för mig att komma nu haha , att turister har börjat komma o grejer =) haha så gullig han e han saknar mig <3 Idag har jag även städat mitt rum o efter det druckit chai o sen soovit, haha ;D
Mamma väckte mig när maten va klart och vi käkade sen fixade jag grejer till caféet och sånt :D

Nu har jag typ bara legat och latat mig i sängen och pratat i lur med Ali, vi pratar om mina underbara syskon och hur snälla dem är :O hahaha, sen snackar vi om egypten och sånt :D En sak förresten som jag blev helt knäckt över dt är hur en kompis kan välja en snubbe före sin vän.. Men så e det ibland, dt e bara o gilla läget mer än så går inte !

Förresten så har en vän gått bort idag, så vila i frid Jesper falk♥

jaja, pallar it blogga mer tänkte bara säga att jag vill gärna att ni hör av er angående ponchon/capen jaag beeer eer !

Godnatt <3

Guudmöörning !

Godmorgon alla läsare :)
Vaknade kl 4 imorse och kunde inte somna om, somnade runt 23 igår så har bara sovit 5 timmar konstigt nog :S Har legat och tänkt en massa också över Mary Kay och jag vill ju så gärna ha de men dt e ju it så jävla viktigt ändå men sen när mamma vaknade så sa jag till henne att dt it behövdes och bara för det så vill hon köpa det till mig nu, så gullig hon eee ! Så ska köpa det hahahaha, hoppas inte mina syskon läser detta inlägget för då kommer dem ringa o skrika o hålla på hahaha !

Har legat och funderat på en sak till och har bestämt mig för att jag ska lägga mig under kniven och göra operationen och detta hoppas jag it heller att mina syskon läser haha, då kmr dem veeerkligen få damp för att mamma o pappa lägger så mkt pengar på mig ! Åker ju till Egypten i sommar i 2,5 månad och då ska jag göra operationen. Min moster är ju läkare där så hon ska fixa en bra kirurg till mig :) Om en stund ska jag ringa mormor och morfar, har saknat dem, it pratat med dem på över 1 vecka, helt sjuukt :/ Saknar egypten som faan, så jävla vackert land !

Jaja, nu händer det it så mkt sitter och snackar med en snubbe som jag lärde känna i Marocko :) Skön snubbe dt där ;) Vi pratar om en massa minnen o grejer haha så kul vi hade dt ändå i marocko asso :) Nu ska ja gå upp och fixa frukost och sen vet jag it vad som händer, får se om jag pallar blogga sen, pussss ♥


-K




Mary Kay?

Hellu everybody !

Vaknade imorse av att det blåste som fan och att lyktan ramlade ner från fönstret! Så hårt blåste det liksom:/ Trodde även att det var ngn i huset för det lät som fan på taket och i garaget och förråden så jag tog den vassaste kökskniven jag hittade och gick och kollade runt i hela huset, haha man vet ju aldrig, vi har ju haft inbrott förut så varför inte? När jag checkat klart tog jag en snabb dusch och plattade håret klädde mig och sen kom anki hit och hämtade mig och vi åkte ut till daglösen och där fick jag sminka mig själv med en massa mary kay produkter och det kändes så jävla underbart, asso sminket e heeelt perfekt du kan ha flera lager av en massa produkter och dt känns inte ens, e så jävla skönt, så jag satte ju ihop ett eget kit och sånt då och det gick på 4971 :- så nu funderar jag bra på om jag ska köpa det elr inte, tycker ni att det är värt?


Asso jag tycker ju helt klart att det är värt men ändå ovärt på ngt sätt haha, dt e ändå 5 lax faan :O Men dt är så jävla bra smink ! Sen så räcker det ju från 6 månader upp till 1 år och det e ju jääävligt bra om man säger såå :O Sen så e dt ju en massa dra borstar och anti wrinkle krämer och sminkborttagnings krämer och jag vet it vad och ögonskugga o penslar och rouge dag o natt krämer läppstif, ögonskugger, parfym, foundation, concealer , och krämer som får ögonskuggan att fastna och jag vet it vad och en sån riktigt fin feeest rouge asso riiktigt nice hahaha, nää men jag vet it jag gillade det som faaan asso ! Men ska tänka på saken :/


Just nu är jag hemma, gör it ett skit ska fixa mig en kopp chai med kanel stänger och sen lägga mig framför tvn lär däcka närsom för e så jävla trött :s Så jalla pusspuss på er !


-K

'


Lovelovelove<3


Hejsan stalkers !

Igår hände det inte så värst mycket, haha vi kollade på film hela dagen typ sen kl 2 på natten körde Martin oss till Mc och vi köpte en massa maat och drog hemåt igen och glodde maaassa filmer till 7 på morgonen, haha gulligt vaa!

Daaniel ringde och väckte mig idag typ 15:30 elr ngt, pratade en stund med honom. Vill ju till honom men det verkar ju fan aldrig hända, så jävla jbbigt :/ Efteråt packade jag mina saker och tog bussen till stan och sen bussen hemåt. När jag väl var framme på caféet så hade mamma gjort 2ats haha det e en orange linssoppa med massa gott i haha, my favourite, så gullig min mamma e !


Idag är jag alldeles till mig, haha vill ba köpa en massa massa massa saaaker blir helt gaaaleen ! Men en sak jag såå gärna vill haa dt e den där ponchon/capen jag har på bild, dene  ju från våren 2010 men den e ju såjävla läcker e heeeelt kär i den på riktigt asso fy faaaaaan, någon som vet om dt finns liknande ngnstans så kommenteraaa gärna elr hör av er till mig ! Jag ska även ta o beställa dem där underbara kilklackarna imorgon, vill även dra in till monki på måndag och kolla lite där, börjar gilla deras kläder som fan faktiskt ;) Imorgon kommer även Jacquline, vi ska ju vara smink modeller imorgon ! Jaja, just nu gör jag it så mkt, snackar med Daniel bara, lär åka till honom helgen innan praktiken börjar, iaf som jag planerat längtar verkligen efter honom, iaf ska snart käka nudlar, längesen haha, love ♥ Haha förresten har jag gjort en jäävlig sak bara för o jävlas asso, haha blev vän med den 3:e Salihu på face haha och han började skriva till mig o grejer, haha go ja e , well payback is a bitch !


Jaja, snart blir dt en massa tv och sen sooova, godnatt på er ♥


-K

 


Biljard ;)

Hallå där stalkers, aah jag vet har it bloggat på länge men har faktiskt lov nu ju haha !

Är fortfarande kvar hos kusinerna, har lyckats vända på dygnet helt nu så e vaken heeeeela natten lång och sover hela dagen ist haha! Iaf dem senaste dagarna har det inte hänt så mycket , pratat en hel del med Ali faktiskt, varjedag typ konstigt nog haha :) Daniel har jag inte hört så mycket utav men ngn jag har fått kontakt med igen det är ju Özcan den godingen, han e så jävla söt asso helt genomsnäll, ba öser ner mig med en massa komplimanger heeela tiden, gud man blir alldeles till sig ju haha ;) Men men, iaf vi har mestadels bara glott film hela tiden och jag kollade ju på the tourist som martin sa va så himla dålig men som ja tyckte va jävligt bra faktiskt så fattant vrf han säger så, knas den där snubben! kollat även på love and drugs den va också rätt bra lite sorgsen film och paranormal activity 2 den sööööööög på riktigt, asso vi har kollat en massa filmer och tryckt i oss en massa godis, chips o dricka hahaha!


Idag vaknade jag typ vid 17:30, drog ner på stan o köpte cigg och godis sen när ja skulle ta bussen tillbaka till krp så kmr dt it ngn jävla buss även fastän ja va där 7 min innan bussen skulle komma asso fucked up jag fick damp så åkte till uni och martin kom o hämtade mig därifrån. Vi kom hem käkade, sen skulle Martin o min morbror jobba så vi alla drog med in till stan och drog till biljard 9:an och spelade biljard alltså jag, jacquline, mario och sonja, vi spelade tills dem stängde sen drog vi till fontana och åkte hem, när vi kom hem blev dt soffläge igen, vi satte på step up 3 och den va också rätt bra faktiskt och efter det satte vi på taken haha och seeen pallade it dem mer och gick och la sig och jag fortsatte glo tv och sitta vid datorn enda tills nu.. tråkigt att va vaken när det inte finns ngn rolig att snacka med, men men sån är jag kan aaaaldrig sova :/ Ska försöka väcka ngn jävel nu , får blogga mer när jag vaknar elr ngt, gäller bara att komma ihåg haha !


Jalla, godmorgon på er och godnatt till mig ;)


-K


Kilklackar <3

Hejsan alla !

Asso jag e kär i kilklackar har ja märkt, bara älskar dessa underbara skor !

Det är enkelt att gå i dem, det ser snyggt ut med såna på och dem är väldigt stadiga ! Jag har ju ett antal kilklackar som jag använder typ men tänkte faktiskt ta o köpa dessa som ja har på bild här nere, dem e ju bara förjääävla snygga tycker jag ! finns fler som jag fallit för men tänker köpa dessa bara för att dem ser så enkla ut, pallar it ha leopardmönstrade och grejer även fastän jag tycker dem e läckra !

Men men iaf, kilklackar e inne hos mig och kommer alltid att vara !


-K


Bust my windows

She bust the windoooows of my caaaaaaar !

Trey songz, ill love u until the end hahah!

she's gonna see what happens when You throw a brick into a players whip!

Lätt dagens låt, så ta er tid o lyyysssna !


-K


RSS 2.0