Chillnani daaag !

Hallå där sötnosar !
Idag har det inte hänt så mycket :) Varit på praktiken bara även pratat med mina kära systrar :)
Chefens dotter är här från västerås med sin familj och guuud så sööt dotter dem har asso skiit söt omg ! Iaf, kom nyss hem därifrån, väntar på att Jenina och Gabbi ska bli klara så vi kan dra till SKF och sola söönder oss:) Sen händer det inte så mycket, inte direkt fint väder så man kan va ute så kommer antagligen att dra hem och ba chilla, ladda ner någon film elr så :)
-K

Only 'cuz I can ;)

If I want to then I can do it ;)

Hejsan älsklingar :)

Orkade it skriva ännu ett till inlägg i lördags va så trött när ja kom hem men ska berätta lite vad som hände :)
Som ni vet så drog ju vi 3 + mariella och solade :) Rayen kom även och jag o han har slagit vad om vem som e brunast när jag åker hem och 2 cigg paket till den som e brunast vilket kommer bli jag iom att ja e neger snart :) Efteråt drog vi hem och fixade oss och stack till frölunda och inte gjorde ett piss förutom typ åt bullar haha ! Åkte hem senare , jag & ella vaxade oss o sånt Simon min chef ringde även och ville ja skulle jobba söndagen :)

Söndag: Vaknade, fixade mig o sen drog till jobbet:) Va lite seg först i början haha men sen gick de, slutade 18 ella åkte in till stan med leggins till mig fixade mig lite sen drog till CR, asså såå sööt han e :) när jag kom dit han värsta lagade mat och sånt till mig sen vi myste och hade det jätte trevligt heeel söt snubbe asso.
Me like it  ♥

Sen Jenina va i frölunda också så mötte upp henne sen det kom en bil körandes så och tydligen jenina kände en av dem o de va skiit roliga ja lovar ja värsta dissade haha o han hära McDonalds killen , ja dog ärligt haha ! Efteråt mötte vi Christian och hans bror. Haha asso han såg bra ut, smile gropar och sånt jätte charmigt utseende men asso så fort han öppnade munnen ja äcklades asso sån svensk usch liksom han e blatte it svenne för guds skull ! Sen vi drog till Frölunda torget och tog bussen till stan vilket tog evigheter på riktigt och det var två alkisar på bussen som kom o satte sig vid oss o sa vi såg farliga ut och frågade Jenina om hon skulle slå någon o grejer HAHAHA ! Sen drog vi bara hemmåt :)

Idag : Vaknade vid 11, Romeos DS har kommit så ringde mamma o sa till henne att hämta ut den även att lägga in cash på mitt konto. idag händer det it så värst mycket ska sola 18:30. + Nu har jag damp, har inte fått min jävla mobil så får psykos på riktigt orkar inte med den här jävla fitt telefonen, börjar misstänka att Theresa it ens skickat hit luren !

Skitsamma nu, lyssna på låten !

-K

The summer is coming :)

Gudmörning my lovers !

Vaknade för inte så längesen och käkade frukost med ella :) Asso gosh vilket underbart väder det är ute på riktigt asso, märks verkligen att sommaren är påväg ! Ska snart utåt och möta Gabbi och Jenina vi ska torska, Mariella ska också med :) Köper ett månadskort till henne så får det bli en del av hennes födelsedagspresent :) Hon fyller ju år den 20 april & snart fyller även jag åår 3 maj liksom haallåå skak som gäller me Jenina & Gabbi, vi ska in öööverallt !  Nu måste vi dra men bjuder på en låt också så lyssna !

Pussss ♥
-K

Solarium tooorsk !

Haaallå stakers !
Imorse drog jag till jobbet och det var en helt okej dag på jobbet behövde inte jobba så mycket inne i köket utan va mest ute och sånt hel soft :D Efter jobbet drog jag till hk och mötte upp Jenina & Gabbi ♥, dem följde med mig hem och jag bytte om och sånt sen drog vi till Angered och köpte baklava och kunefa och sånt asso öööver gott va de !

Efter att vi tryckt i oss en massa gott så tog vi vagnen till Gamle o aaah vi solade haha ! Riktiga solarium toorsk e vi ! Plus att vi bokade tid till imorgon 14:30 och måndag 18:30 och ska boka för resten av veckan samma tid också :) Har faktiskt blivit brun på riktigt ja e skit glad! Hoppad bara inte jag bränner mig elr något kommer dööö ! Efteråt så drog vi hem till Jenina i Lövgärdet och hämtade kläder sen drog vi till Angered och köpte chips, dricka och choklad , tjockisar e vi! Efteråt drog vo hem till Gabbi i Hk och ba satt o fjantade oss och kollade BB och checkade in snygga killar haha ! Jeninas morbror och Gabbis bror kom också och då drog vi alla ut till hk skolan och de har ens ån feet gunga där och vi alla satt i den och jeninas morbror knuffade på asso öveerkul , jag och jenina låg ner och ba skreeek o kollade stjärnorna :)

Det är en sån där riktigt bra plats o vara på en sommarkväll med ngn man tycker om så o ligga o kolla på stjärnorna tsm heeela natten, på Guuud övermysigt !

Nee hörrni nu ska ja ta o sova så jag orkar med dagen imorgon också!
Godnatt stalkers

-K


Ny design ;)

Hejsan alla underbara läsare !
Som ni ser så har inte jag bloggat på hur länge som helst vilket beror på att underbara Nil ♥ har hållt på och fixat ny design på min blogg så ett tack till henne ! Såå, vad tycker ni om min design nu då? erkänn mycket bättre?

Dagarna innan det så orkade jag bara inte blogga, har varit jätte trött iom att jag pluggar sönder mig om kvällarna efter att jag jobbat och sånt men det har gått jättebra på praktiken trivs som fan :)
Dock blev jag väldigt irriterad idag när kocken började skrika på mig från ingenstans och ni vet hur mycke jag hatar när folk skriker blir helt gaalen så sa till Chefen o aah han sa till honom men de hjälpte ju inte direkt för så fort chefen hade stuckit och det bara var jakob kvar så började ju han igen o typ va skit sur för att ja hade sagt de o sånt så sa ja till honom att jag it har ngra problem med att ngn ska säga till mig om jag gör fel o sånt men gör de på rätt sätt, ja e liksom ingen kalb han ska skälla på och om han inte kunde prata på ett normalt sätt med mig så skulle han inte tala till mig överhuvudtaget ! Tycker ni inte jag har rätt?

Denna veckan har det inte hänt så speciellt mycke, jag och Jenina har umgåtts väldigt mycke, hon e förjävla go min bebe♥ Vi har varit i frölunda och träffat en boy... som jag har kontakt med hemligt haha så tänkter it nämna något här, men tyvärr så pallar jag inte med honom känns varken rättvist elr fel men men, it's like that :/
Iaf, back to reality ! Rayen & Ella berättade om ett nytt solaruim i gamle det finns ett likadant i Frölunda. Jag och Jenina vill ju bli solarium torsk så vi kollade ju snabbt upp det och drog dit idag och köpte ett månadskort diirekt och solade, blev faktiskt brun ! Jag som aldrig blir det, har även redan bokat tid för solning imorgon och så kommer det bli fram tills jag åker hem, ska döda mig själv med solning , ska bli riktig neger !

Imorgon blir det jobb också men ska försöka hinna blogga efteråt och jag veeet att jag skriver hemskt långa inlägg men ska bli ändring på det ska blogga oftare och kortare ! Så jalla lyssna på den sköna låten, puss och Gnight stalkers :)


-K

RSS 2.0