Marocko....

Resan till arlanda var katastrof vi akte buss fran karlstad och vi fick it ens sitta bredvid varandra sa vi skrek typ over hela bussen nar vi skulle prata och alla fick damp pa oss men ingen ville byta plats med oss. Vi bytte buss i vasteras o vi va tvugna att sta ute i kylan i 2 timmar och helvete va det var kallt och inte fan i helvete va det oppet ngnstans . Iaf vi kom fram till arlanda tog en fika satte oss pa planet 3 timmar senare efter att vi checkade in o sa, sen nar vi var framme i marrakech sa tog vi taxi till casa haha o pa vagen dit sa stanna vi och at pa ett stalle och vi satt o rokte o en familj som satt dar fick riktig damp asso o borjade skrika och vi brakade med dem o sant hahaha. Iaf nar vi kom fram i casa sa akte vi till hennes mormor o sov dar vaknade upp nasta dag och gick till hamam pa massage o sant o sen frisoren o vaxade oss och fixade haret o ansiktsbehandlingar o sant, senare pa kvallen kom hela hennes familj o vi at middag och tjejen som skulle gifta sig me hennes morbror va dar, egentligen va de meningen att vi skulle fira hennes fodelsedag men vi tog det pa mandagen ist sa ska beratta om de nu.

pa mandagen tankte vi ba ga ut o kaka middag sa vi tankte att vi skulle sova hos en av hennes mostrar vilket blev fucked up for nar vi skulle gora oss iordning sa flippa hon o bara ni kan it ga ut sa dt e it europa lalalalala o hon fjanta sig till max o hennes man brakade me henne sa vi sket i att sova dar o drog pa och rokte pipa o traffade en snygg kille som sedan foljde med pa manhattan som e en nightclub och sedan dissade vi honom o vi drack sonder och ja flortade me vakten o vi gick me honom sedan o at nar de stangde o sant o vi va med dem hela natten tills morgonen o da gick vi till lakaren och va dar hela dagen o ja fick damp dar de sega sig ordentligt asso sen drog vi hem till hennes moster o sov, skiiit skooont.

resten av dagarna va katastrof lakare hit o dit och operationen sa vi har pretty much endast vart ute o handlat pa marknaden och hyrt klanning till hennes morbrors brollop och va ute pa cafè och fikat dagarna langa shit skont o bara slappna av , varan nyar va katastrof ,de bytte datumet pa brollopet sa de vart pa nyar ist sa vi fixade haret och sminket pa en salong vi va pa brollopet och dt va kul faktiskt men dt blev for mycket sen me musiken o allt drygt asso, jag pratade aven med Daniel i lur, haha sjuk manniska den dar , saknat o snacka me honom han e rolig iaf o efter dt kom en kompis o hamta oss och vi drog till en fest i typ 30 min sen drog vi for att en dryg manniska fjanta sig sa en kille som liknar enlil skjutsade oss hem o khalas idag hander dt it mkt sitter pa cafè nu me sabrine en tjej o 3 snubbar och angie sabrines kusin som e 6 ar och valdigt ouppfostrad o behover sjukt mkt stryk, hon e en respektlos skitunge asso verkligen respektlos.
Sen ska vi dra ivag till frisoren och fixa varat har ikvall vet ja it riktigt vad som hander men jag uppdaterar nar jag har tillgang till dator

jalla ha de bra och Gott Nytt Ar pa er pussssss

-K

It's like that


Älskar den här bilden bara för att clowner borde ha ett leende på läpparna  o denna har it det. Känner igen mig själv väldigt mycket i bilden, folk tkr att jag e så rolig o sånt och alltid e glad när ja i själva verket it e dt egentligen:/
Iaf idag har dt it hänt så mycke direkt, ja och S höll på med montern och valt ut plats för mässan imorgon, vi gjorde även informations bladen :) Sen gjorde vi it så mycket, gick runt på stan, jag åkte hem och fixade fler saker till mässan imorgon , duschade o fixade mina naglar så dem e guldiga tills imorgon sen däckade jag och blev väckt för en stund sen som tur va ! Nu ska jag strax upp o platta mitt hår så jag har det klart till imorgon också !
Känner mig himla osäker nu också bara för att allt e som dt e , vågar it ge mig in i ngt iom att du gör mig såpass osäker verkligen att jag e rädd för o bli sårad, men men.
Kanske uppdaterar sen måste verkligen upp o platta håret!

-K

Trååkiigt :/


Ligger i sängen o gör it ett piss, kollar Alla älskar Raymond.
Stör mig fortfarande på den där med snubben, att han fortfarande beter sig så.
Who gives a fuck, åker snart ändå.
Förresten fick reda på att jag och S ska på bröllop på tisdag när vi e i marocko, det e hennes morbrors bröllop :)
Det första ja ska göra när ja kmr till marocko e att köra en helkropps vaxning, sen gå på hamam och få body scrub o peeling o sånt, sen massage o ba ta hand om mig själv o njuta söööndeeeer ! Gå till sprit affären och köpa en massa gott gott, supa mig full ska också ske ! Sen vet man aldrig men dt e de som jag måste göra direkt hahaha ;)

-K



Gör som jag och tjäna pengar på din blogg, klicka här under och bli medlem !
Affiliator.com

Dentaworks ;)

DentaWorks
Skiiit bra tandblekning e det måste ja säga :)

G punkten - När jag var liten


Ville ba lägga upp en skön låt av G punkten som består av Emilio P & StorebrorClaudio. 
G Punkten fick även veckans kyss av radio metropol och har spelats flitigt på olika radiokanaler :)
Dem håller på med ett heelt tape som släpps i maj med minst 15 låtar, det ser jag verkligen fram emot ;)

Håll utkik på deras hemsida : http://www.gpunktmusik.com/

Hahahaha, ni ska se ena killen, Emilio uuuuuuft han e såå fiiin sån riktig chileenoo ;)
Give him to me, me, meeee ! haha :D

-K

Grattis pappa <3


Hahahaha, Grattis kära fjortis pappa på födelsedagen, idag blir du 62 år !
hahaha, glömde skriva det på bloggen ju, men jag glömde INTE min pappas födelsedag, notera att jag endast glömde blogga om det ! haha ♥

-K

Desperate Housewives


Nu har jag äntligen packat färdigt o neej ja skojar inte dt tar mig så lång tid o packa därför jag brukar börja packa typ 3 veckor innan ! Iaf nu blir det säsongens sista Desperate Housewives, tråkigt fan :(
Älskar Dhw, men dt e tur att det e sista avsnittet annars hade ja fan missat en del när ja e borta i marocko :O
Iaf nu ska ja ta och göra mig en kopp chai o glo :)

-K

Just stop it !

Men va fan e det för feeeel ? Nu får det väl ba vara nog ! Sluta vara så negativ o så jävla kall, vem fan orkar med såna människor ? Tänker sluta höra av mig överhuvudtaget så ska du få se hur jag är som person egentligen.. Är så trött på människor som ska va så egoistiska o bara tänka på sig själva när jag faktiskt försöker visa att jag bryr mig och jag är verkligen inte en sån människa som visar sånt så nu får dt vara bra ! Iiiifft !

Iaf sitter o snackar me underbara Rebecca Hultman, gud vad jag saknat henne och Pål inte träffat dem på evigheter vilket inte är bra  :/ Vi bestämde att dt var dags o ses när ja kmr tillbaka ifrån Marocko, längtar verkligen ! ♥
Jaha nu händer dt inte så himla mycket tänkte gå upp o packa lite, åker för fan om 4 dagar och ska va borta 1 månad så det e mycket o packa.
Senare vet ja inte vad som händer, DHW blir dt väl och Cougaar town I guess :)
Iaf, uppdaterar kanske senare, puss♥

-K


Flaws N' All



Underbart att du fortfarande tycker om mig lika mycket som du gjorde förr, även fastän jag va en riktig bitch emot dig ibland och alltid styrde och ställde med allt . Men nu räcker det, jo visst älskar jag dig men inte som förr, saker och ting har förändrats, jag & du har förändrats, vi e it dem vi än en gång var. Visst jätte hemskt och allt men det e sånt man får ta.
Jag har iaf fått nog vi måste kunna leva våra egna liv och ha ett riktigt seriöst förhållande med någon annan. Jobbigt att det ska bli så men vi lever 2 helt olika liv just nu.
Asso varenda ggn du märker att en kille får min uppmärksamhet mer än vanligt så ska du vara där och krångla och säga att vi borde satsa på oss igen och inte ge oss in i något som vi sedan inte kan ta oss ur, men jag vill inte ha dig på det sättet längre, jag e redo att gå vidare och det har jag varit länge men du har alltid varit där.
Jag har släppt taget och det borde du också göra :/

Iaf varit med S och Z idag inte gjort så mycket vi beställde pizza åkte hem till S åt och sedan plockade vi i ordning kläderna o sakerna som låg överallt.
Jag har kännt mig himla irriterad idag faktiskt bara för att D surar för att jag inte kunde komma och ska hålla på, det e så onödigt, som om jag yani inte vill vara med honom herreguuuuud !
Iaf nu blir dt chai med kanelstänger och csi, navy, 2 ½ men, Jims värld, alla älskar Raymond. Efteråt så antar jag att ja ska sova :) så om jag inte uppdaterar så säger jag Gnight nu :)

-K

Awiilii !

Jobbade och sedan var jag hos Jasmine. Vi satt o drack kaffe o snackade om allt möjligt i livet, var längesen vi gjorde ngt sådant faktiskt. Drog hem o snackade me Daniel sen han e typ sur baara för att jag it kom men men va ska ja göra it så att ja it ville va där, ja ville ju :/
Får låta han va tills han tagit sig samman, fan iaf kan it sova har 2 prov imorgon pallar verkligen it plugga asso tråkigaste ämnena ! Ska it sova kmr it kunna gå upp på morgonen om ja somnar så lika bra att va vaken ! Segaste dagen imorgon fan slutar it förens 16 :/
Det börjar även närma sig mässan nu måste fixa till dt ordentligt nu så vi vinner skiten !

nee nu pallar ja it skriva mer !

-K


Bort med det gmla !

Kollade igenom alla bilder jag hade på datorn och kom o tänka på att de va fan dåliga tider asso, katastrof minnen så raderade allt, aaallt verkligen ! Från och med nu ska bara bra minnen skapas med underbara människor !
Iaf nu händer dt inte så mycket plockade undan lite i huset orkar fan it städa asso, väntar på att mamma o pappa ska komma hem, måste även se till att plugga inför psykologi provet på måndag, uuuuuuuuusch !
Imorgon ska jag jobba på Caféet också, asso herregud längtar verkligen till vi åker till Marocko men men måste ändå fixa saker till företaget i Marocko..
Önskar ja ba kunde få en vecka jag kunde ta dt lugnt på o ba relaxa !


-K

Guuuuudmöörning!


Godmorgon, vaknade för typ en stund sen känner mig helt jävla sliten :s
Just nu sitter ja o käkar nudlar, gott gott ! Meningen att jag ska städa huset idag vi får la se vad det blir utav det, har inte ens börjat packa till Marocko allt e så himla jävla stressigt och måste fixa klart saker för företaget o massa jävla skit, åååh herregud asso ! Önskar jag var i Gbg nu :(

-K

Dagens låååååt !


Dagens låt e denna !
I DON'T NEED NO OTHER ONE, I DON'T NEED NO OTHER ONE ALL I NEED IS UUUUUUUUUUUUUUUUUU !

Fredaaag ;)

Hallå där, kom precis ut ur duschen ska platta håret nu och sedan blir dt o gå ner till mamma på caféet. Min morbror och hans familj kommer hit idag också, ska bli himla kul assoooo ! Vill fortfarande åka till gbg och träffa bebisen men it fan kmr dt bli av :/ men men det e fredag idag man ska it klaga så mycket. Det är även 8 dagar kvar tills jag åker, Gud vaad ja längtar verkligen !
Nee men nu måste ja ta o börja platta håret, plattången tjuter ju ;)

-K

Göteborg :/


Ååååh, skulle ha åkt till Gbg imorgon o träffat söta Daniel men inte fan blev det av och nu har han fått för sig att jag inte vill träffa honom vilket jag verkligen verkligen veeeeerkligen vill ! Sabrine flyttar imorgon och måste hjälpa henne me flytten så att vi blir klara innan vi åker nästa vecka :/
Känner mig verkligen jätte elak asso att ja bara kmr så i sista minuten när vi gjort upp detta redan för 2 veckor sen, men men va ska man göra :(

Iaf, idag har det inte hänt ngt särskilt direkt bara varit i skolan träffat en läkare sedan åkt till Zubeyde och kollat på medans Sabrine fixat hennes hår typ mer än så har det väl inte direkt varit. :)

Jay Sean - War


Fick denna låten av en speciell person, detta skulle yani förklara hur han kände det. Förstår precis hur han menar för jag kände likadant först i början men hur mycket jag än älskar dig så älskar jag inte dig på samma sätt längre, tyvärr :/

Sabrine/Marocko


Jaha, idag har absolut inte hänt så mycket,  gamla vanliga typ bara umgåtts med Sabrine. Just det Sabrine kanske jag ska ta o berätta lite om i o m att hon är en viktig karaktär i mitt liv. Hon är min bästa kompis och är ifrån Marocko. Jag och hon åker dit snart om 10 dagar och är där i exakt 1 månad fan va skönt att åka ner till värmen det e så fruktansvärt kallt här, usch !  hihu hon fyller år den 19 dec så dt blir o gå ut o klubba me henne i Casa och försöka hitta ngn snygg present till henne, aah jag vet e en riktigt hemsk vän men vet inte vad jag ska köpa så dt e bra att jag följer me till Maghrib så får hon välja ut något.
Det e faktiskt första ggn jag och hon reser ihop så länge så vi får väl se vad som händer, haha vi kommer garanterat bråka det gör vi alltid, haha jag har en idé och hon en annan haha :D
Nej men annars så e det bra emellan oss vi har alltid kul ihop, gör narr av folk och avslutar varandras meningar och tänker exakt likadant, samma smak på killar, kläder, ALLT ! Kan det bli bättre? Don't think so !
Thihi ;)

-K

Fixar lite me bloggen :/


Mariella fixar med min blogg lite bara för att den fuckar över så jävla hårt och ska krånglar hela tiden så inshalla så kanske designen blir lite bättre än vad den var tills jag listar ut hur jag vill ha min jävla blogg :) Nu ska jag sova, Gnight ♥

'bout me hihu!

Haha jag tänkte faktiskt att jag ska ta o börja med o berätta lite skvaller om mig själv innan ja skvallrar lite om andra. Många ser mig nog som en dum jävla bitch som tror att hon är något, som alltid ska påpeka och kommentera allt som alltid ska synas på stan och alla måste veta vem jag är!
Att va sig själv är it att tro att man är något, människor är så rädda nuförtiden för att va sig själva för att it folk ska döma dem men va spelar det för roll? Så genom att va mig själv och för att ja säger till när något är fel så framstår jag som en bitch? Hmm, konstigt asso.
Ännu en sak också, jag vill it synas på stan och att alla ska veta vem jag är men det är inte heller mitt fel utan erat ! Om folk slutade prata om mig så skulle ja inte ens märkas på stan eller folk va rädda för mig eller något sådant. Asso ni reklamerar ju mig, lets face it ni fucking marknadsför mig så det är inte så konstigt att folk känner till mig.

Hmm, mer om mig jo jag höll på med en fucked up alban som ja började få känslor för som var en jävla idiot och trodde att han var något när han verkligen inte är något och som sedan utnyttjade mig och inte hörde av sig något mer men det var väl lika bra det, han va ju inte direkt bra på det if u know what I mean ^^ hahaha
Just nu har jag kontakt med en colombian faktiskt som ja tror skulle passa in i min "man" roll haha skit söt är han verkligen men man vet aldrig.

Asso egentligen jag skulle kunna skriva saker om mig i evigheter så vet ni vad kommentera ist och skriv vad ni vill veta så svarar jag på allt ist ;)

-K

Nya klackar ;)


Igår när jag och Sabrine var ute o gick på stan så fick jag syn på dessa vackra skor, jag vart heeeeelt kär i dem verkligen så dem fick minsann bli med mig hem ;) Dem e helt underbara och ska med mig ut o resa när ja åker till marocko :)

Att vara singel



Idag har det inte hänt så pass mycket, var i skolan sedan var ja uppe på Druvan med Sabrine och pratade med en barnmorsk. På bussen hem kom jag och tänka på hur otroligt ensamt det är att vara singel när det är jul och sånt men ändå hur fruktansvärt skönt det kan vara.
Att vara singel har sina dagar, både dem bra och dem dåliga. Dem bra är väl att man slipper lögnerna & bråken, dem dåliga e väl att man saknar att ha någon där och inte känner sig lika ensam. Nu finns det ju tider då man önskar att man hade en person i närheten.
Ibland kommer dem och lika snabbt kan dem försvinna. Anledningen? Jo, tack vare personer som gjort en osäker. Vissa utnyttjar kärleken på fel sätt. Liknande fall: den ena i förhållandet vill ha ett seriöst, den andre påstår att den vill ha det seriöst.
Slutet på detta: den som påstod att den ville ha ett seriöst var den som sprang så fort dörren öppnades. Med dörren menar jag att man fick en annan sorts uppmärksamhet från en annan person som man fastnat för.
Slutet på det: den personen var bara ute efter en sak. Slutet på det: du blir sårad, du förblir ensam och karman har gjort sitt.
Kärleken är de finaste vi har här i livet. Ändå fortsätter folk att leka med den. Men att leka med den är som att leka med elden. För när du väl blandar ihop kärlek med lögner och svek, det är då du kommer inse en sak - du kommer aldrig finna den. Kärlek kommer inte och går. Aldrig. Den upplevs bara en gång. En gång = på rätt sätt.

-K



Montern


Sitter i skolan och fixar med bilder till montern som vi ska ha på mässan, kanske glömt o säga det men vi (jag och sabrine) har startat ett nytt företag som heter Bonjour Kajal där vi importerar in stift kajal ifrån Egypten :)

GRATTIS MAMMA <3


Min underbara mamma fyller 50 år idag, Grattis mamma älskar dig ♥ !
Idag har det inte hänt så mycket alls förutom att ja typ firat mamma lite smått sen umgåtts me Biffen och Jasmine sen vart hemma och gjort 1,5 månads kassarapporter ;)

Jullebulle!


Godmorgon somnade 03:30 igår och vaknade vid 05 för att julius höll på o skrek och grät och hade sig sen somnade han o sen vaknade han oså fortsatte det till 11 :/ Underbart it fått sova ett piss ! Sen så är ja allergisk emot katter så kliar i ögonen o snoret rinner och nyser som faaan ! Nee nu ska ja ta o fixa iordning lite frukost hörs sen !

Horrsjön:)


Idag har det it hänt så mycket, Dan drog iväg till Linköping för o jaga vildsvin så syrran ville att ja skulle spendera helgen med dem ute i horrsjön och det gick jag väl me på:) Vi har ätit pizza, badat Julle o jag och samuel har busat vi var även ute i veboa o hämta helgens ved och sedan eldade vi i kaminen och sedan efter att julle somnat satte vi på en film och mös :) Det blev Snuten i varuhuset, haha bra va den, nu hade vi tänkt o glo ännu en till film vilken vet ja it men men vi får se om ja uppdaterar något senare :)

Puss

Tandblekning


Beställde även detta kitet i måndags som kom idag, ett tandbleknings kit som finns på www.tandblekning.com

ghd the deluxe midnight collection ;)


Måste bara tipsa om denna, köpte den förra veckan och för oss som har tjockt och krulligt hår e den underbar ! Den är verkligen min bästa vän haha ;)

It's all about Kitty ;)

Jaha, äntligen sen Januari har jag fått en någorlunda snygg design lite småfel men dt fixar sig, kan iaf börja blogga nu ;) Mohahahaha !
Tycker riktigt synd om alla, vrf? Jo för att jag är en riktig BITCH !
Kommer skriva en hel del om min vardag o hela sanningen ska ner på bloggen och ibland kommer t o m namn nämnas :)

Iaf kan väl börja me o berätta lite om min dag idag, idag började dagen med att jag missade bussen till KD med 3 minuter så va tvungen o vänta till kl blev 9 och åkte till K-hamn o sen från K-hamn till KD skiiit bra verkligen !
Sedan när ja väl kom fram till skolan så kollade vi film på Svenska lektionen och ja började nästan gråta framför alla asso det va heeeemskt, jobbigt med tragiska slut ! Sen hade vi ju Turism mitt favvo ämne och höll på med montern där :) Fått nya kunder idag också, blatte tjejerna ifrån GL va intresserade så dem va nere o kollade på kajalen och snackade skit om människor HAHA !

 Efter dt drog jag, Jessica och Lina iväg och fika på Waynes och snackade lite om våra privatliv haha det var kul faktiskt :) Efteråt begav jag mig hemmåt och nu har ja bara legat i sängen o latat o glott på tv ;)


Nu ska ja sova, Gnight <3


RSS 2.0