Att vara singel



Idag har det inte hänt så pass mycket, var i skolan sedan var ja uppe på Druvan med Sabrine och pratade med en barnmorsk. På bussen hem kom jag och tänka på hur otroligt ensamt det är att vara singel när det är jul och sånt men ändå hur fruktansvärt skönt det kan vara.
Att vara singel har sina dagar, både dem bra och dem dåliga. Dem bra är väl att man slipper lögnerna & bråken, dem dåliga e väl att man saknar att ha någon där och inte känner sig lika ensam. Nu finns det ju tider då man önskar att man hade en person i närheten.
Ibland kommer dem och lika snabbt kan dem försvinna. Anledningen? Jo, tack vare personer som gjort en osäker. Vissa utnyttjar kärleken på fel sätt. Liknande fall: den ena i förhållandet vill ha ett seriöst, den andre påstår att den vill ha det seriöst.
Slutet på detta: den som påstod att den ville ha ett seriöst var den som sprang så fort dörren öppnades. Med dörren menar jag att man fick en annan sorts uppmärksamhet från en annan person som man fastnat för.
Slutet på det: den personen var bara ute efter en sak. Slutet på det: du blir sårad, du förblir ensam och karman har gjort sitt.
Kärleken är de finaste vi har här i livet. Ändå fortsätter folk att leka med den. Men att leka med den är som att leka med elden. För när du väl blandar ihop kärlek med lögner och svek, det är då du kommer inse en sak - du kommer aldrig finna den. Kärlek kommer inte och går. Aldrig. Den upplevs bara en gång. En gång = på rätt sätt.

-K



Kommentarer
Postat av: annie

bra skrivet kitty! håller med dig! <3

2010-12-07 @ 22:38:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0